Délmagyar logó

2017. 05. 27. szombat - Hella 14°C | 24°C Még több cikk.

Ingyenes diagnosztikára hívták, több százezres ágyneműszettet akartak rátukmálni

Ingyenes diagnosztikára hívták, több százezres ágyneműszettet akartak rátukmálni
A napokban egy ingyenes szív- és érrendszeri diagnosztikai vizsgálatra kapott meghívást Szegeden olvasónk, Varga Árpád. El is ment, de nem teljesen azt kapta, amire számított.
A telefonon egy kedves női hang egy ingyenes szív- és érrendszeri diagnosztikai vizsgálatot ajánlott fel olvasónknak, Varga Árpádnak, időpont egyeztetéssel. A telefonáló hölgy közölte, hogy az országban már az ötödik olyan város Szeged, ahol egy egészségügyi centrumot hoztak létre - egy belvárosi irodaház 6. emeletén. Itt többek között szív- és érrendszeri diagnosztikai vizsgálatokat végeznek, ide hívták meg egy ingyenes ellenőrzésre olvasónkat, aki köszönte, elfogadta a meghívást. 

A megbeszélt időpontban meg is jelent a vizsgálaton. A regisztráció után egy fűtetlen, 14-15  fokos váróba vezették, ahol további kérdéseket tettek fel az egészségügyi állapotával, esetleges alvászavarral kapcsolatosan. 

Ezután következett a digitális műszeres vizsgálat, a klímának köszönhetően itt már jóval melegebb volt. - Megkértek, hogy szíveskedjem átfáradni egy tárgyalóba, ahol  videó vetítés formájában bemutatják az egészségügyi centrum tulajdonosát, orvosait és az intézmény egyéb tevékenységét. A bemutató után megjelent a vizsgálatot végző „orvosom" is és a rajtam kívül a többi 6 főnek  egy táblán írásban ismertette az alvás periódusait, a melatonin termelődésének időszakát - folytatta a történetet Varga Árpád, aki még élvezte is az előadást.

Az "orvos" csak ekkor állt elő a farbával, hogy bemutassa azt az ágyat, ami egy terítővel volt letakarva, de tulajdonképpen ez az ezüsttel szőtt csodaágynemű javítja az alvászavart - bizonygatta. Sajnálkozva közölte, hogy kevesen tudják megvenni ezt a szettet, mert az ára 900 ezer forint.
 
Az elődadásában azt is közölte, hogy többeknél alacsony volt a vörösvérsejtek áramlásának sebessége, de erre is van egy megoldásuk. Cégük rendelkezik egy csodalézerrel, ami a kezelések során felgyorsítja a vörösvérsejtek áramlási sebességét, de ennek  is elég húzós az ára - kereken félmillió forint.

Közölte továbbá, hogy egy ajándékkal is szeretnének kedveskedni. Az ajándékok között van toll, csésze, esernyő. Az igazságos ajándékozás érdekében a vizsgálat végén mindenki húz egy borítékot és amit a boríték tartalmaz, azt kapja.

- Ezek után megszületett a vizsgálat kiértékelése és mindenkit egyenként visszahívtak a fűtetlen szobákba. Itt szóban közölték, hogy bizony baj van a szívvel, egy szív ultrahang vizsgálatra el kellene jönni a biztonság érdekében. Kértem a vizsgálati lapot, de nem kaphattam el - folytatta Árpád a történetet. Közölte, hogy szerinte és az orvosai szerint sincs baja a szívével, 2 hete volt egy 24 órás HOLTER EKG elhelyezve a testén, szív ultrahang vizsgálaton is volt - jók voltak az eredményei.

Ezután következett az ajándék húzás a borítékok közül. - Nagy szerencsém volt, mert a borítékomban nem egy toll vagy csésze, hanem egy 500 ezer forintos ajándék volt, bónusszal növelve. Kérdeztem, hogy ez most mi? Erre jött a válasz, hogy most a 900 ezer forintos ágynemű szettet így már 400 ezer forintért megvásárolhatom, mondtam köszönöm nem kell - folytatta Árpád.  

Megkérdezte, hogy mi a bónusz, ami az volt, hogy amennyiben nem kell neki az ágynemű, akkor a félmilliós csodalézert már 200 ezerért viheti is. Közölte, hogy köszöni, de nem akar vásárolni semmit – erre a válasz: „Akkor most itt a vége a mai napnak".

hirdetés

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Egyetlen árus se nyitott ki szerdán a Cserepes soron

Egyetlen árus se nyitott ki szerdán a Cserepes soron
A városháza előtt akarják folytatni demonstrációjukat a Cserepes sor kereskedői, ha nem jutnak közös nevezőre a piacvezetéssel az áprilistól megemelt új bérleti díjakról. Tovább olvasom