Délmagyar logó

2018. 05. 21. hétfő - Konstantin 13°C | 24°C Még több cikk.

Intergalaktikus lemezbemutatóra készül a Tha Shudras

A Tha Shudras szegedi zenekar új albuma április 20-án, azaz hétfő délután debütál a YouTube-on. Békét hirdet, de segítséget kér a földönkívüli formáció, hogy együtt megóvhassuk bolygónkat.

A szegedi Tha Shudras zenekar az emberek figyelmét a zenén keresztül szeretné felhívni a harmóniára új albumával. A Revived című bolygóközi üzenetet hordozó lemez április 20-án 16:30-kor debütál az X-Faktorból is ismert maszkos banda YouTube-csatornáján. De több lesz ez egyszerű premiernél: a "frontlény" Trap Kapitány és a „szörnyek" a földlakók segítségét kérik egyúttal.


- Az összes problémát az okozza, hogy az emberek sokszor nem ismerik fel, hogy ugyanarra gondolnak, félreértik egymást. Azzal, hogy a zenénkbe ennyi különböző stílust vegyítünk, a sokszínűségünkkel is azt próbáljuk bebizonyítani, hogy különböző gondolkodásmódokkal és nézőpontokkal is lehet egy célt képviselni – magyarázta Trap Kapitány, amikor utolértük az intergalaktikus skype-on. - Ez a harmónia akkor lenne elérhető, ha kicsit többet foglalkoznánk a természettel, és az ember nem csak arra törekedne, hogy őneki legyen jó. A harmónia az a háború és nézeteltérés nélküli élet, a béke állapota – fogalmazott.

Veszélyben az emberiség

De miért fontos egy idegen létformának, a Bolygó nevű bolygó szülötteinek Földünk nyugalma, az emberek boldogsága? – A Tha Shudras minden tagja belefutott már a saját világában egy-egy társadalmi hibába, ami tönkre tette azt. Felismertük, hogy fontos a maradék élet fenntartása, ezért a küldetésünk felhívni minden bolygó lakóinak figyelmét saját magukra – utalt arra a frontlény, hogy most (az új albumot bevezető történet szerint) a Fekete bolygó hercege a Földre küldte fejvadászát, a pusztító Zorkot, hogy elpusztítsa az emberiséget.

 

 


Ön-és Földpusztítás ellen

Úgy tűnik, nem lesz nehéz dolga: a földlakók már ígyis jeleskednek önmaguk és bolygójuk tönkretevésében, és „sikerrel" is járnak, hacsak nem lép közbe valaki… - A Földet meg tudjuk menteni, ha óvjuk a természetet. Zorkot pedig úgy tudjuk legyőzni, ha minél többen hallgatják a Tha Shudras hétfőn debütáló albumát, mert akkor erőre kap a megmentőkből álló zenekarunk, és szembeszállhatunk a fejvadásszal, megakadályozhatjuk a kék bolygó pusztulását – fejtette ki a zöld fejű Kapitány.

Az üzenet nem változik

Ezen a lemezen 13 számot - 11 saját dalt és két feldolgozást - hallgathatnak meg az ön- és környezettudatos Földlakók. – Igyekeztünk minden mostani, elektronikus könnyűzenei elemet belecsempészni a lemez dalaiba, amelyeket a zenekar stílusa, hangulata tesz egységessé. Ez azt is jelenti, hogy kicsit szeretnénk populárisabb, rádióbarát zenéket játszani, de csak azért, hogy minél több emberhez eljuthasson az üzenetünk. Ugyanazt csináljuk, mint eddig, csak leegyszerűsítve - ígérte a Kapitány, és hozzátette: a Tha Shudras-tartalom nem változik, csak a külcsínen alakítanak kicsit.

 

 

 

 


Erdőmentés és szegedi producerek

Ehhez az általában Szeged környékén állomásozó zenekar három helyi producer segítségét is igénybe vette. A Revived című album a Tha Shudras YouTube-csatornáján debütál ugyan, de később online meg lehet majd vásárolni. A Kapitány megígérte: az így befolyt összegekből az Erdőmentők alapítványát támogatják, sőt hamarosan egy közös erdőmentésre invitálják rajongóikat.

 

 

 

 

A bulvár bugyrában A Földre békét és harmóniát importáló Trap Kapitányról nem csak pacifista törekvései miatt hallhatunk, számos médium hetente hírbe hozza a csapat egykori mentorával, jelenlegi menedzserével, Tóth Gabi énekesnővel. – A párom jól viseli ezeket a pletykákat, így engem sem zavar annyira – fogalmazott a Kapitány, aki elárulta: szíve választottja szintén „idegen", akihez gyakran hazarepül.

 

 

hirdetés

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Lépre csalt ügyfelek, hoppon maradt játékosok

Az Enigma-ügy volt a rendszerváltás utáni legnagyobb szegedi csalássorozat. Elkövetőit hét év után… Tovább olvasom