Délmagyar logó

2018. 05. 27. vasárnap - Hella 16°C | 28°C Még több cikk.

Inviteles üzletkötőknek adják ki magukat

Szeged - A Gazdasági Versenyhivatalhoz fordult az Invitel, mert az elmúlt időszakban több olyan bejelentés is érkezett a céghez, hogy más szolgáltató üzletkötője az Invitel ügynökének adta ki magát, és próbált új hűségszerződést kötni látszólag az Invitel nevében – jelezte közleményben a cég.
A bejelentések alapján a társaság először saját hatáskörben indított vizsgálatot, amelyből kiderült, hogy a magukat a cég üzletkötőinek kiadó ügynökök általában idős embereket keresnek fel. Előfordult ilyen többek között Szegeden, Szentesen, Hódmezővásárhelyen és Csongrádon is. Az üzletkötők arra hivatkoznak, hogy az ügyfél az Invitel hűséges partnere, és ezért további egyéves hűségszerződést ajánlanak látszólag a cég nevében, amelynek fejében újabb kedvezményeket ígérnek a telefondíjakból. Az Invitel saját ügynökei az Inviteltől kapott megbízólevéllel rendelkeznek, ha ilyen okmányt nem tud felmutatni az üzletkötő, joggal gyanakodhat az előfizető.

Olvasóink írták

 • 3. magyarjan 2011. október 17. 06:08
  „"hogy más szolgáltató üzletkötője az Invitel ügynökének adta ki magát, és próbált ......."
  ugyan melyik lehet az a MÁS szolgáltató? Van neve?”
 • 2. deszkás 2011. október 16. 00:07
  „Mi van? A nagy Invitel balhézik? Anno szó nélkül visszavették a telefonvonalat (amiért anno 35 000ft ot fizettem) mert meguntam hogy a készülék érintése nélkül is havi 3 000ft-ot tett ki. Ez akkor kb 15perc beszélgetést jelentett MOBILRÓL. Az eset NEM EGYEDI és nemcsak az Invitel tett igy!!!!”
 • 1. benq 2011. október 15. 15:24
  „és a szerencsétlen idős emberek tudják-e hogyan is né ki egy ilyen eredeti megbízó levél?
  biztos vagyok benne hogy nem, nyomtatnak egy papírt a huncut emberek és már kész is..”

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Delmagyar.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Két kar külön feladatokat kapott

Hiányosságokat tárt fel a Magyar Akkreditációs Bizottság a szegedi egyetem átvilágításakor, feltételekhez kötötte 2 kar akkreditációját. Tovább olvasom