Délmagyar logó

2016. 12. 11. vasárnap - Árpád -2°C | 7°C

Íróiskola Szegeden

Szeged - A József Attila Kör Irodalmi Egyesület középiskolások számára gyakorlati jellegű íróiskolát indít Szegeden, a Radnóti Miklós Kísérleti Gimnáziumban.
A prózaszemináriumot Szilasi László író és irodalomtörténész, a líraszemináriumot Lanczkor Gábor költő vezeti. A JAK-suli íróiskola tíz, egyenként másfél órás alkalomból áll. A szemináriumok kifejezetten gyakorlati órákból állnak, amelyek a résztvevők aktív részvételét igénylik. Az órák első felében vers- és novellaelemzések lesznek, a második felében az előző órán megbeszélt feladatok kerülnek elő. Folyamatosan lehetőség van arra, hogy a résztvevők saját szerzeményeikről kérjenek véleményt a szakemberektől. Jelentkezni kizárólag e-mailben lehet Gaborják Ádám szervezőnél a gaborjak.adam@pluralica.eu címen március 20-áig. A részvételi díj 10 ezer forint.
Kövessen minket, kommentelje híreinket a Delmagyar.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Magyar multikat nevel a kormány

Rávenni a betelepülő külföldi nagyvállalatokat, hogy magyar beszállítótól vásároljanak alapanyagot - többek között erre vállalkozott Becsey Zsolt külgazdaságért felelős államtitkár. Tovább olvasom