Délmagyar logó

2018. 11. 18. vasárnap - Jenő 0°C | 7°C Még több cikk.

Ismét keressük az év legszebb babáját!

Szeged - Az elmúlt két év sikerén felbuzdulva, idén is meghirdetjük Az év babája-választást, a Délmagyarország és a Délvilág babaszépségversenyét. Kedves családi ünnepségsorozatra készülünk olvasóinkkal ismét: fotózunk, játszunk, gyönyörködünk, szavazunk, díjazunk. November 5-én kezdünk.

Bizonyára sokan emlékeznek jó szívvel tavalyi és tavalyelőtti babaszépségversenyünkre, hiszen amellett, hogy színes albumunkat minden olvasónk megkapta, tízezrek vettek részt a szavazásban. Már akkor eldöntöttük, idén is megrendezzük a három év alatti csöppségek játékos seregszemléjét.

Nyolc városban

November 5. és 12. között a megye nyolc városában hívjuk, várjuk a kicsiket a fotózásra (helyszínek és időpontok a lap alján, színes felhívásunkban). Tavaly már láthattuk: nincs recept a gyermekszépségre, minden csöppség bájos kis egyéniség – ki egy mosollyal, ki egy grimasszal, ki egy legörbülő ajakkal vett le bennünket, felnőtteket a lábunkról. És ez garantáltan így lesz most is! Majd meglátják, amikor ismét kézbe veszik a Délmagyarország és a Délvilág képes babaalbumát.

A nagy találkozás

Az év babája-verseny mai felhívásunkkal veszi kezdetét, érdemes a tudnivalókat figyelmesen elolvasni. A családi elhatározás után a legfontosabb tennivaló: kiválasztani a legalkalmasabb fotózási időpontot és helyszínt a felhívásunkban jelzett lehetőségek közül. Ezek az alkalmak lesznek a mi nagy találkozásaink, amikor fotóriportereink gondoskodnak arról, hogy a kicsikről egységesen szép, színes képek készüljenek. A legkisebbek számára fotózási „színpadként" most is kényelmes, biztonságos babzsákfotelek szolgálnak. A fotózások időszakában képes riportokban számolunk be olvasóinknak a nagy eseményekről.

Regisztráció a fotózási helyszíneken

Figyelem! Előzetes jelentkezés nincs, a regisztráció a fotózások helyszínén történik, ezért a felhívásainkból kivágható nevezési szelvényt ne felejtsék el magukkal hozni! Természetes feltételnek tartjuk, hogy a jelentkezők családjában – szülők vagy nagyszülők valamelyikének – legyen érvényes Délmagyarország- vagy Délvilág-előfizetés.

Kategóriák, szavazás, díjazás

Játékfelhívásunkban is jelezzük, három korosztályban várjuk a jelentkezőket: az A kategóriában (picur) a 9 hónap alattiak, a B kategóriában (huncutka) a 9–22 hónap közöttiek, míg a C kategóriában (gézengúzok) a 22–36 hónap közötti csöppségeket. A korhatárok kötöttek, a félreértések elkerülése végett: a 2004. november 1. után született babák vehetnek részt a játékban. Mindhárom kategóriában az első három legtöbb szavazatot elérő babát díjazzuk 50, 40, illetve 20 ezer forintos játékcsomaggal, illetve egy-egy Eldorádó-babzsákfotellel. Abszolút győztest is hirdetünk, az a csöppség lesz az év babája, aki az első három kategóriagyőztes közül a legtöbb szavazatot kapja. A fődíj 100 ezer forint értékű takarékkönyv az Apátfalvi Takarékszövetkezet jóvoltából. Voksolni majd a babaalbumból kivágott szavazólappal lehet.

Olvasóink írták

  • 2. Rúzsa Anita 2007. december 05. 09:19
    „Szeretném megkérdezni hogy meddig lehet szavazni a babákra?az elöttem szólóhoz:kedves Istvánné!ha jól tudom december 15.-e után lesz fönt a neten a babák képe!további szép napot mindenkinek:o)”
  • 1. Csermák Istvánné 2007. december 02. 12:05
    „Szeretném megkérdezni, hogy mikor lesznek fönt a neten a képek a babafotózásról???”

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Delmagyar.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Űrkutató radnótisok

Szeged - A szegedi Radnóti Miklós Kísérleti Gimnázium három diákja jól eligazodik az űrkutatásban. A… Tovább olvasom