Délmagyar logó

2016. 12. 03. szombat - Ferenc, Olívia -3°C | 5°C

Ismét szebbé tesszük 20 család karácsonyát!

Csongrád megye - Egy éve kezdte el építeni a Délmagyarország és a Délvilág a Jóakarat hídját, olvasótól olvasóig. A Lapcom Média Alapítvány tavaly 20 család karácsonyát tette szebbé, és év közben is több jótékonysági akciót indított a segítségre szoruló magánemberek, családok, szervezetek, közösségek támogatására.
Olvasóink, Csongrád megye cégei, közéleti személyiségei és kiadónk, a Lapcom Kft. mintegy 4 millió forintot adtak össze az újságba fűzött sárga csekkeken, illetve az alapítvány számlaszámára átutalva.

Továbbra is hisszük: a közösség ereje átsegítheti a nehéz helyzeteken a bajbajutottakat. Rövidesen ismét kezdődik az advent, a készülődés a szeretet ünnepére. Itt az idő, hogy újabb akciót hirdessünk: újra tegyük szebbé 20 család karácsonyát!

Jövő szombaton bemutatjuk olvasóinknak a Lapcom Média Alapítvány történetének eddigi munkáját – újra megkeressük azt a több mint két tucat családot, amelyen egy év alatt segíthettünk. Beszámolunk arról, mi történt velük az elmúlt időszakban. Jövő szombaton találják meg olvasóink az újságba fűzött csekkeket is – adományaikkal tovább építhetik a Jóakarat hídját.

Addig is várjuk azok jelentkezését, akik segítségre szorulnak. Közülük választja ki alapítványunk kuratóriuma azt a 20 családot, amelyet idén felkarolni igyekszünk és bemutatunk lapunkban. Kérjük, röviden írják le helyzetüket, mihez, milyen segítséget kérnek. A Lapcom Alapítvány kuratóriuma minden kérelmet elbírál, és lehetőségeihez mérten segít.

Levélcímünk: Délmagyarország szerkesztősége, 6729 Szeged, Szabadkai út 20. A borítékra írják rá: „Alapítvány". Kérésüket e-mailben is eljuttathatják hozzánk a szerkesztoseg@delmagyar.hu címre.
Kövessen minket, kommentelje híreinket a Delmagyar.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Hangversenyek a Kodály-emlékévben

Hangversenyekkel, népdaléneklési versennyel és koszorúzással emlékeznek a szegediek a 130 éve született zeneszerző-zenetudósra, Kodály Zoltánra. Tovább olvasom