Délmagyar logó

2017. 09. 20. szerda - Friderika 10°C | 19°C Még több cikk.

Ittas vezetők és jogsi nélküliek

Szeged - Az elmúlt 24 órában ismét az ittas sofőrök, a vezetői engedéllyel nem rendelkezők, valamint a közterületen italozók adtak munkát a rend őreinek.
Szegeden húsz perc leforgása alatt két ittas sofőrt fogtak el a járőrök az éjszaka folyamán. Egy 45 éves nő Opeljával a Bártfai utcán, míg egy 56 éves férfi Skodájával a Zsitva soron közlekedett. Mindkettejük vezetői engedélyét a helyszínen elvették. Nem sokkal korábban egy 25 éves fiatalemberrel szemben intézkedtek a rendőrök, aki a segédmotor-kerékpárját úgy vezette, hogy soha nem is volt vezetői engedélye. A férfi azzal védekezett, hogy most akarja megszerezni a "B" kategóriát és már túl van a KRESZ vizsgán. A Kossuth Lajos sugárúton egy 30 éves férfival gyűlt meg a rendőrök baja. Az intézkedés alá vont Volkswagen sofőrje sohasem járt autósiskolába, ennek ellenére meglehetősen indulatosan vette tudomásul, hogy az egyenruhások feljelentik.

A belvárosban szolgálatot teljesítő gyalogos rendőr egy koldust, illetve két közterületen italozó és hangoskodó férfit jelentett fel. Egy 41 és 48 éves férfi a Dugonics téren, illetve a Kárász utcán dülöngélt, miközben egy műanyag flakonból borozgatott. Egy 45 éves férfit pedig azért jelentettek fel, mert másokat zaklató módon koldult a sétálóutcán.

Hódmezővásárhelyen a Lázár utcán vontak intézkedés alá egy motorost az egyenruhások. A 33 éves férfi a járdán motorozott, amikor a rendőrök észrevették. Amikor megállították, azt mondta, hogy otthon felejtette a vezetői engedélyét. A nyilvántartás alapján kiderült, hogy nem volt teljesen őszinte, ugyanis azért nincs jogosítványa, mert azt ittas járművezetés miatt már korábban elvették. A férfit feljelentették a rendőrök, a bíróság akár elzárással is büntetheti. Mindszenten ismét egy kerékpáros akadt fenn az ellenőrzésen. A 44 éves helyi lakos világítás nélkül, erősen ittas állapotban biciklizett a település főutcáján - tudta meg a delmagyar.hu Szenti Szabolcs hadnagytól, a Csongrád Megyei Rendőr-főkapitányság sajtószóvivőjétől.

Olvasóink írták

  • 1. gombika 2010. október 26. 04:39
    „AKI ITTASAN VEZET,ELVENNI A JOGSIT ÉS SOHA VISSZA NEM ADNI!
    MERT SAJNOS,HA BALESETET OKOZNAK-ÁLTALÁBAN AZ ÁRTATLAN EMBEREK SÉRÜLNEK VAGY HALNAK MEG MIATTUK!!!!
    ISZIK VAGY VEZET!--EL KELLENE DÖNTENI!!!”

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Delmagyar.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Magántraffipax: egyelőre képtelenségnek tűnik

Egy magáncég saját traffipaxával ellenőrizné Csongrád útjait, cserébe a városi útfenntartó részesedést kapna a bírságokból. Tovább olvasom