Gyűjtse össze az érdekes cikekket a címek mellett lévő később elolvasom ikonokkal!

Szeged - delmagyar.hu

2015. 09. 03. csütörtök - Hilda

Még több

Itt vagyok: Nyitólap > Szeged hírei > Jaguar találkozó Ópusztaszeren - galéria

Jaguar találkozó Ópusztaszeren - galéria

Ópusztaszer - Nagy feltűnést keltett az Ópusztaszeri Nemzeti Törtneti Emlékparkban az a 15 gyönyörű Jaguar, amelyeket a Dél-Alföldi Jaguar Találkozó alkalmából a látogatók is megcsodálhattak szombaton.

Delmagyar.hu - 2013.04.21. 06:48
Megosztás: Facebook Twitter E-mail
Minden autó kivétel nélkül egyedinek és kuriózumnak számít az országban. Azonban nemcsak Magyarországról érkeztek a ritka autók, Rómából is jött egy Oldtimer. A kiállított 15 Jaguar között megtalálhatóak voltak az Oldtimerek, a Youngtimerek és az új modellek is.

- Ez a klub a barátságról és az autók iránt érzett "szerelemről" szól – mondta Verpoorten Odin Gregor, a találkozó szervezője. A Magyar Jaguar Club évente legalább egyszer hivatalos Jaguar találkozó címén közös kirándulásokat szervez. A Dél-Alföldi Jaguar Találkozót pedig idén első alkalommal rendezték meg és nem is volt számukra kérdés, hogy helyszínnek az Emlékparkot válasszák, hiszen a viszontlátás öröme mellett a látnivalókat is megcsodálhatták, miután elhelyezték koszorújukat a Nemzeti Összetartozás Emlékművénél.

Jaguar találkozó Ópusztaszeren. Fotó: DM/DV (galéria)

Bár a klubtagságnak nem feltétele Jaguar birtoklása (elég szeretni a márkát), a látogatók az egyesület jóvoltából megtekinthettek több "nemes ragadozót" is (XJ Coupe s2, MK10, X-type, S-type, XJ-40 Daimler, X-300, X-308 Daimler, XJS, XK8, XKR, XK8 Convertible, új XK8, XJR-S, TVR Chimaera). Érdekesség és kuriózum, hogy a Jaguar XJR-S típusból mindösszesen 1130 darab készült a világon, a TVR Chimaeraból pedig csak ez az egyetlen darab van az országban.
Megosztás: Facebook Twitter E-mail

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Delmagyar.hu Facebook oldalán!

Töltés, kérem várjon!
ˆaz oldal tetejéreˆ

hirdetés

HIRDETÉS

Cikkajánló

bezár
asdasd
Kérem várjon, jelentkezését rögzítjük...