Délmagyar logó

2018. 03. 21. szerda - Benedek -7°C | 2°C Még több cikk.

Janics: Nem gondoltam, hogy ennyire durva lesz!

Szeged - Milliókat kapott a szereplésért, rendesen evett, fürdőben tisztálkodott – többek között ezek a találgatások kerültek napvilágra Janics Natasa televíziós szereplésével kapcsolatban.
Az olimpikon szerdán ért haza, elsőként lapunknak beszélt az igazságról és arról, amit a Celeb vagyok, ments ki innen! című RTL klubos műsor kamerái nem mutattak.

– Én sem turkálok más zsebében, az enyémbe se akarjanak belenézni – zárkózott el kérdésünk elől Janics Natasa. Arra voltunk kíváncsiak, mennyit kapott a szereplésért. Amint ugyanis a nézők meglátták olimpikonunkat a Celeb vagyok, ments ki innen! műsorban, számos találgatás látott napvilágot. Többek között az, hogy a celebek nem is a dzsungelben élnek, rendesen esznek, fürdőben tisztálkodhatnak, és a dzsungellétért több millió forintot kapnak.

Vőlegénye, Csányi Szilárd örült, hogy megölelhette Natasát. Fotó: Schmidt Andrea
Vőlegénye, Csányi Szilárd örült, hogy megölelhette Natasát.
Fotó: Schmidt Andrea

– A szerződés miatt sem beszélhetek arról, mennyi pénzt kaptam. De a kíváncsiskodóknak annyit elárulhatok, megdolgoztunk a pénzért. Nem gondoltam volna, hogy ennyire durva lesz – magyarázta az élsportoló, akit az éhezés viselt meg legjobban. – A forgatás elején luxusszállodában laktunk. Steaket ettünk, a medencében fürödtünk. A műsor készítői ezzel is a kontrasztot akarták erősíteni, hiszen a dzsungelben mindenről le kellett mondanunk. Itthon mindennap eszem édességet. Ott egyszer készíthettünk kókuszgolyót, abból is csak három darab jutott egy embernek – emlékezett vissza Natasa.

Bár a kamera végig forgott, a nézők végül csak azt láthatták, amit a készítők akartak. Így például azt sem mutatták, hogy Natasa két napig beteg volt, hányt, hogy kullancs ment a lábába, és hogy ő is jócskán kivette a részét a tábori munkákból.

A szegedi olimpikon a negatív élmények ellenére sem bánta meg, hogy elvállalta a feladatot, és a sok kritika sem foglalkoztatja. Eddig kizárólag sportolói csúcsteljesítményéről szólt a fáma, a műsor miatt viszont ő is a bulvárlapok címlapjára került. – Eddig is volt, aki szeretett, volt, aki nem. A műsor nem változtatott ezen. Nem bántam meg a szereplést, mert ki akartam próbálni magamat ilyen helyzetben, de soha többé nem vállalnék hasonlót – mondta nevetve Natasa, aki hazaérkezése óta újra csakis a sportolói teendőire koncentrál.

A játék igazi nyertese: Enikő

Igazságosnak érzi, hogy a nézők voksai alapján Keleti Andrea nyerte a játékot? – kérdeztük Janics Natasától. – Örülök neki, hogy Andi lett a dzsungel királynője. De ha én szavazhattam volna, inkább Andrást választom, hiszen ő sokkal közelebb állt hozzám. A játék igazi nyertese azonban Sütő Enikő volt, mert ő mehetett haza elsőként – mondta az olimpikon.

Olvasóink írták

32 hozzászólás
12
 • 32. dblaci 2008. november 16. 10:28
  „Sajnálom, hogy egy ilyen műsorban vett részt, ahol minél aljasabb valaki annál jobb. Persze pénzért, de hát akkor is, a lelkét adja el valaki egy ilyen lélekromboló műsorért. Kár volt. Amúgy eddig nem is tudtam, hogy Natasa is részt vett ebben, (hiszen nem nézem), azt hittem hogy csak feketepákó, győzike, meg horvátágnes meg ilyenek voltak ebben a műsorban. Szomorú, nagyon szomorú.”
 • 31. flower 2008. november 15. 13:35
  „LAURA21 !

  Ha Natasa tök részeg volt, az az ő dolga. Csak annyit bizonyít, hogy ő is halandó, hibákkal teli, mint bármelyikőnk. Akkor most mi van? Utáljuk?
  Szerintem böfögni is szokott, az orrát is tisztába teszi, és egyebek.”
 • 30. belabacsi 2008. november 14. 20:17
  „26-osnak tévedsz! nagy felhaborodas van h az egeszsegi ügyi miniszter miutan tönkretett mindent a bugyiját mutogatja vidáman a kameraba . rengeteg betelefonálo a bizonyiték rá . nem kellene átvenni a nyugati hulladekokat.”
 • 29. laura21 2008. november 14. 20:17
  „ez tény...
  sokan látták, nem csak én...
  de hogy nevesítve legyen a dolog: én speciel a Retroból láttam, amikor kivezették.
  És valóban nem tudott magáról... ez a helyzet”
 • 28. original 2008. november 14. 19:58
  „Hát igen... Valaki megint nagyon jól informált...”
 • 27. laura21 2008. november 14. 18:35
  „háháháá.... Hát igen...
  Bizonyára azt még sokan nem látták, amikor Natasát hulla részegen vezetik ki Szeged szórakozóhelyeiről...
  Na ez a döbbenetes, sportoló létére. És nem az, h elmegy a dzsungelbe...”
 • 26. sz 2008. november 14. 18:28
  „Az angol változat most induló részének egyik résztvevője Martina Navratilova.(INDEX.hu) Egy "kicsit" öregebb, egy "kicsivel" több lóvét is keresett, ismertebb is mint Natasa. Valamiért neki sem gáz egy ilyen műsorban szerepelni.
  Miért?
  Mert nem kellene komolyan venni ezeket a műsorokat
  Ez lenne a lényeg.”
 • 25. mag 2008. november 14. 15:06
  „PÉNZ BESZÉL KUTYA UGAT IGAZ NATI. SOKKKKKK SIKERT”
 • 24. Krampampuli 2008. november 14. 14:09
  „Hát van itt szerintem egy-két kijelentő mondat amelynek semmi alapja sincs. Aki egy kicsit is jobb ízlésű az mindjárt irígy??? Érdekes. Natasát szeretjük aranyos szurkolunk neki amíg élünk! Viszont ha ilyen gagyi műsorokban nem mennének el olyan emberek akik értékesek csak az ócskák talán csökkenhetne a nézettség és remélhetőleg hamar behalna. Ez a jelenség nem orvosolható azzal, hogy ha nem tetszik nem nézzük. Sajnos ha van akkor mindig nézi vki s közízlést rombol. Sajnos. Ennyi.”
 • 23. tomjank1 2008. november 14. 12:57
  „Kedves Natasa! A negatív hangvételű írásokat tedd oda ahová valók. Pusztán írígység az inditó ok, hogy miért éppen Te vagy a többiek vehettek részt ebben a túrában.
  Kedves aranyos kislány vagy, maradj is ilyen.
  Üdvözlettel egy nem mai Csirke.”
 • 22. karlvonbanhoff 2008. november 14. 12:24
  „A műsor az szint alatti,de benne szerepelni az nem?? Hogy is van ez?
  Na én itt kiszálolk Natasából,további sok sikert neki is meg neked is.”
 • 21. original 2008. november 14. 12:16
  „Ok. akkor mégsem ismerjük egymást. Gratula nektek is, és további sok sikert!”
 • 20. pille 2008. november 14. 12:04
  „Kedves originál!Hát persze,hogy írok,sőt kettőt is,mivel két sportoló fiam van.Lövészet és kyokushin karate. Na most már mindent tudsz. Igy Jó? Sőt,irom tovább is! A fél világot bejárták,de nem mennének el ilyen showba,s nem azért, mert szerinted én vaskalapos vagyok. Felnőttek,azt csinálnak,amit akarnak.”
 • 19. original 2008. november 14. 11:53
  „Bocs, pille... Mondasz - írsz egy sportágat?”
 • 18. original 2008. november 14. 11:51
  „Milyen jó, hogy nem vagyunk egyformák?! Még az is lehet, hogy ismerjük egymást kedves pile? Kicsi ez a világ...”
 • 17. flower 2008. november 14. 11:43
  „Egy ilyen showban való szereplés abszolút nem szint alatti. Lehet, - maga a műsor az.
  Azért mentek oda, hogy szórakoztassanak bennünket, hogy megismerjük a " nem hivatalos arcukat "
  Miért lenne az gáz, ha látom, hogy viselkedik a dzsungelben?
  Ha Te úgy érzed, hogy nem akarod ezt az oldalát látni, akkor ne nézd az ilyen jellegű műsorokat, és akkor megmaradhatsz abban az álomvilágban, melyet kialakítottál róla.”
 • 16. karlvonbanhoff 2008. november 14. 11:31
  „_Gergo_ 2008.11.14. 11:04

  Nem az a gond ahogy,ott szerepelt,Natasa egy élsportoló,aki ráadásul igen jól megvan becsülve hazánk által,mind erkölcsileg,mind anyagilag.Vannak /voltak / sportolók akik hírből sincsenek így elismerve,de meg sem fordulna a fejükben,hogy ilyen módon lerombolják a róluk alkotott képet.Van egy erkölcsi norma ami alá nem megy az ember.A többi az mind odavaló volt,mert nekik ez az életük,ennélkül ők meghalnak,senkik lesznek akikre az utókor pár év múlva már nem is emlékszik.De Natasára azért gondolom szeretnénk emlékezni a sikerei miatt,vagy azért emlékezzünk,hogy milyen ügyesen megfogdosta a hűllőket?De ha ez a szint a többség óhaja ,ám legyen,nekem így nem kell Natasa.Ennyi.”
 • 15. pille 2008. november 14. 11:23
  „Kedves original! Biztosan Neked is igazad van a Magad szemszögéből. Valószínúnek tartom, sőt biztosra veszem,hogy más az értékítéletünk. Ennyi! "ahány ember...."”
 • 14. original 2008. november 14. 11:12
  „Kedves Pille!
  Az én gyerekeim is sportolnak, sokat le is tettek az asztalra, és még fognak is, és ha egyszer elmehetnek ilyen helyre támogatni fogom Őket, mert szerintem sokkal gazdagabb lesz az életük (nem csak pénzben), ha nem ilyen "vaskalaposan" fognak gondolkodni, mint Te... Ja, és még BÜSZKE is leszek rájuk, amúgy Natasának gratula!”
 • 13. _Gergo_ 2008. november 14. 11:04
  „@karlvonbanhoff 2008.11.14. 09:35

  Natasa nem diplomataként ment oda.
  Kiváncsi vagyok te egy ilyen helyzetben hogy viselkednél?
  Az oldott/baráti hangulat a veszély/stressz helyzetek a hosszú evék alatt bevésődött igények a táplálkozás és edzés tekintetében. Megmondom őszintén ezek figyelembevételével egyáltalán nem találok kivetnivalót Natasa viselkedésében. (és amúgy sem)
  Sokkal jobban zavarnak külföldön kitett "Ne lopj magyar" -táblák.
  Az itthoni állapotokról nem is beszélve.
  Mégsem olyan egyszerű ez mint amilyennek te látod.”
32 hozzászólás
12

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Delmagyar.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Előnyös lakásberendezés hűséges olvasóinknak

Szeged - A Felhő utcai bútorboltban és a Bajai úton található fürdőszobaszalonban is 5-10 százalék… Tovább olvasom