Délmagyar logó

2018. 05. 25. péntek - Orbán 17°C | 27°C Még több cikk.

Játszóteret foglalnak az agórások

A Szent-Györgyi Albert Agóra diákmunkásai ezen a héten minden délelőtt és délután más-más játszóteret "foglalnak el", és töltenek meg színes gyermekprogramokkal.
– A vödörgólyalábakat próbáltuk ki, és azt a pálcikás játékot, aminek most nem jut eszembe a neve – mesélte szerdán egy petőfitelepi játszótéren Váradi Bori és Mészáros Zsófia, ahol a Szent-Györgyi Albert Agóra diákmunkásai tartottak gyerekfoglalkozást. A két kislány azt mondta, egyszer sem estek el, pedig nehéz volt megtartani az egyensúlyukat a két vödörből és két kötélfogantyúból álló gólyalábakon.
Galéria kép
Mindketten a szomszédos Aura Segítő Kutya Alapítvány gyermektáborából érkeztek. Az agórások ezen a héten minden délelőtt és délután más-más játszótérre látogatnak el, hogy lefoglalják, és színes gyermekprogramokkal töltsék meg azt. A Játszótér kommandón lehet például gipszfigurákat festeni, malmozni, pálcikarepülőt készíteni, gólyalábazni, labdázni, hulahoppkarikázni és még számtalan olyan dolgot csinálni, amire a vakáció után jó visszaemlékezni.

Ma délelőtt 8 és 11 óra között a Hajlat utcai játszótéren, délután 3 és 6 óra között pedig a Honfoglalás utcai játszótéren várják a kisgyerekeket és szüleiket. Holnap délelőtt viszont már Tápén, a Piac téri játszótéren, délután pedig a Régi posta utcai játszótéren lesznek az Agóra munkatársai és diákmunkásai.
 

hirdetés

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Négy lábbal a vízben - nincs kulturált kutyás strand Szegeden

Négy lábbal a vízben - nincs kulturált kutyás strand Szegeden
Kulturáltabb strandolási körülményeket szeretnének négylábú kedvenceiknek a szegedi kutyások. Tovább olvasom