Délmagyar logó

2017. 01. 18. szerda - Piroska -7°C | 1°C

Jekyll és Hyde: nagyot szól

Szeged - Aki eljön, nyugat-európai szintű előadást lát majd – ígéri a Szegedi Szabadtéri Játékok idei nyitóprodukciója, a Jekyll és Hyde rendező-főszereplője, Molnár László.
A Lucyt életre keltő Janza Katával, az Emmát alakító Tunyogi Bernadettel és a John Utterson bőrébe bújó Forgács Péterrel is találkozhatott a közönség a REÖK-ben.

Tunyogi Bernadett, Varga Mónika moderátor, Molnár László, Janza Kata és Forgács Péter. Fotó: Schmidt Andrea
Tunyogi Bernadett, Varga Mónika moderátor, Molnár László, Janza Kata és Forgács Péter. Fotó: Schmidt Andrea

Óriási plexifalakkal, modern fénytechnikával, négy nagy teljesítményű projektorral, tüzekkel, égő emberrel és villámgyors váltásokkal fokozzák a Kentaur által megálmodott látványt. – Mától nagyüzemben toljuk a próbákat, soha nem állunk meg. Csalódásokon, szerelmeken, sok mindenen túl vagyunk, és jobban éneklünk, mint a lemezen – mondja a rendező, aki 10 éve is színpadra vitte a most Győrből érkező musicalt, amelyet New Yorkban látott először. A művészek a munka mellett nyaralnak is Szegeden: Janza Kata hazajár a Tisza-parti városba, sokan régi ismerősként üdvözlik az utcán. Már csak a hatalmas színpadot kell jobban kiismernie, ugyanis tíz perc alatt találta meg a gyorsöltözőjét. Tunyogi Bernadett számára a lépcsőzés a mumus, és tipegve fut a hosszú ruhákban. Reggelenként kihasználja, hogy tovább alhat, mert otthon hatéves kislánya mindig időben ébreszti.

Forgács Péter nemcsak színészként, hanem a Győri Nemzeti Színház direktoraként is azt akarja, hogy a darab nagyot szóljon. A művészek elárulták, Polyák Lillától Szinetár Dórán át Csonka Andrásig rengeteg kollégájuk bejelentkezett nézőként, ez még inkább inspirálja őket.
Kövessen minket, kommentelje híreinket a Delmagyar.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Együttműködés Szeged és Sanghaj egyeteme között

Együttműködési megállapodást írt alá a Szegedi Tudományegyetem (SZTE) a Sanghaji Politikatudományi és Jogi Egyetemmel (SHUPL) a Dugonics téri Rektori Hivatalban. Tovább olvasom