Délmagyar logó

2018. 04. 20. péntek - Tivadar 12°C | 21°C Még több cikk.

Jelentkezzen ingyenes .eu domainnévért!

Szeged - Egy évig ingyenes .eu végződésű domainnevet foglalhatnak le azok a látogatóink, akik június 30-ig jelentkeznek. Ha szabad a domainnév, csak regisztrálniuk kell, és jelezni az igényt. Az első 400 jelentkező sikerrel jár.
Egy évre ingyenesen juthatnak hozzá látogatóink általuk választott .eu végződésű domainnévhez, amennyiben most regisztrálnak partnerünk, a www.eudomain.eu oldalán.

Nincs kockázat. Az első egy évben minden költséget a domain fenntartásával kapcsolatban az eudomain.hu áll, és az 1 év letelte után látogatónk dönti el, hogy szeretne-e igényt tartani továbbra is a névre, vagy sem.

A lehetőség csak az első 400 regisztrálóra vonatkozik (és legfeljebb 2008. június 30-ig)!

Mit a teendő az ajándék .eu domain megszerzése érdekében?

1. Regisztrálon, szerezzen felhasználói azonosítót:

>> Itt regisztrálhat az azonosítóért


2. Ezután küldjön e-mailt a delmagyar@eudomain.eu címre, melyben kérje az ajándék .eu domain neve regisztrációját. Az e-mailben kérjük adja meg a már elkészült felhasználói azonosítóját, továbbá azt, hogy mely domain regisztrációját kéri.

Tudnivalók

Miért érdemes .eu végződésű domainnevet választania?

A .eu domain követelményei

Mielőtt a domain nevet kiválasztja, kérjük győződjön meg annak foglaltsági állapotáról a www.eudomain.eu oldalon található ".eu domain név ellenőrző" ablakban. Csak olyan nevet válasszon, amelynek állapota "szabad"!

Amennyiben Ön ingyenes .eu domainnevet regisztrál, egyben hozzájárul, hogy a delmagyar.hu portál hírlevelet küld címére. A hírleveleket megtekintheti a http://www.delmagyar.hu/hirlevel címen. A hírlevél leiratkozási lehetőséget is tartalmaz.

ingyenes .eu domain

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Delmagyar.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Korábban indulnak az IC-k Szegedről

Szeged - Vágányjavítás miatt Szeged és Kistelek között a hajnali és esti órákban vonatpótló buszok… Tovább olvasom