Délmagyar logó

2018. 06. 23. szombat - Zoltán 12°C | 20°C Még több cikk.

Jelest adtak a TIK-nek

Szeged - Negyedik alkalommal végeztek látogatói elégedettségi felmérést a József Attila Tanulmányi és Információs Központban (SZTE TIK), mondta Erdélyi Evelyn intézményigazgató keddi sajtótájékoztatóján.
A központ látogatóit október 13. és november 7. között kérdezték meg, összesen 893 magyar és 57 külföldi egyetemi polgár adott választ. Az eddigi gyakorlattól eltérően kizárólag online kérdőívet használtak, így a kutatás első ízben papírfelhasználás nélkül zajlott. Kiderült: a hallgatók a TIK-ben a hangulatot, hallgatóközpontúságot, a környezet- és energiatudatosságot, a felelősségvállalást, a könyvtárt, a gyors internetkapcsolattal rendelkező számítógépes kabineteket, a közösségi tér funkciót kedvelik legjobban. A számos témára kitérő kérdőív egyik fontos pontja az intézmény osztályozása volt. Itt a TIK jelesre vizsgázott, a megkérdezett hallgatók ugyanis 4,52-es átlagúra értékelték a központot.

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Delmagyar.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Tóth István Tibor: Bűnrészessé váltam volna

Tóth István Tibor SZKT-igazgató azért tett feljelentést a trolibuszbeszerzés ügyében, mert nem szeretett volna bűnrészessé válni. Tovább olvasom