Délmagyar logó

2017. 03. 29. szerda - Auguszta Még több cikk.

Jósoltattunk az országnak és Szegednek: óriási feladatok éve 2011

Szeged - Feszültségekkel teli, nehéz évet jósol az országnak a kártyáiból Sybilla, de a jövő sikereket is tartogat a lapokban. Szeged éve döcögősen indul.

Apolló szegedi papnője a karma tarot nagy arkánum lapjaival vetett sorsot az országnak. – 2011-et az önként vállalt, óriási feladatok jellemzik. Minden akadályt legyűrve, szinte kierőszakoljuk a győzelmeinket – olvas a kártyában Sybilla. – A felszín alatt hatalmas feszültségek gyűlnek, kitörés várható. A problémák megoldása olyan fojtogató lekötöttséggel jár, amitől nehezen szabadulunk. Ha végig tudunk menni a tervezett úton, az példaértékű lesz nemcsak hazánkban, de más országok szemében is. A magyar ember évszázadokon át képes volt mindent vállalni a célok eléréséért, és javítani a helyzetén. Vannak még tartalékaink, megvan a győzni akarásunk, és van kitartásunk. A jósnő úgy látja: a lendületes kezdés után lesznek megtorpanások és elhamarkodott döntések.

Akad olyan döntés is, ami válságot válthat ki. Egyre sokasodnak a feladatok, a nekibuzdulás előtt nem árt rendet vágni, hogy látni lehessen a legjobb megoldást. Az eredményekért kőkeményen küzdeni kell, fontos a magabiztos vezetés, de elkövetkezik a siker ideje is, amikor learathatjuk a babérokat. A cél érdekében törekednünk kell a kiegyensúlyozottságra és okos előrelátásra. A rossz beidegződéseket célszerű levetkőzni, hogy továbbléphessünk, és mások hibáit elfogadhassuk. Az év végéhez közeledve különösen sok változás várható, köztük olyanok, amelyeket nehezen fogadunk el, talán fájdalmasak is. Decemberre megerősödnek a kapcsolataink, nyilvánvalóvá válik, hogy jó úton haladunk.

Sybilla jóslata szerint nehezen tér magához a Szeged a téli álomból. Fotó: Schmidt Andrea
Sybilla jóslata szerint nehezen tér magához a Szeged a téli álomból.
Fotó: Schmidt Andrea

Szeged éve döcögősen indul

A francia kisasszonyok igazmondó kártyája szerint nehezen tér magához a város a téli álomból, olyan dolgok tudódnak ki, amelyek senkire nem vetnek jó fényt. Harcos tavasz után nyáron nem várt segítség érkezik. A szerencse idén is megsegíti a várost, az eseményeket sokan szeretnék kihasználni. Akinek ez nem megy, nagyon megsértődik. A továbblépés feltétele az összefogás. Szeged sikerrel búcsúztatja az évet.

Tavaly jósolta Sybilla:2010

Január–március Magyarországon: a hatalomvágy, az ésszerűség és a kényszerű okulás csatája. Április–június: nagy találgatások, vitákkal. Július–szeptember: olyan személyektől, dolgoktól búcsúzik az ország, akiket és amelyeket megszoktunk, de nem azt nyújtották, amit elvártunk tőlük. Meggondolandó, hogy elinduljunk-e ezen az új úton, ha nem látjuk, mi vár a végén. Október–december: a megalkuvások ideje. Nem késő fékezni vagy netán váltani. Szeged 2010-es évéről azt mondta: központi kérdés a város szebbé, járhatóbbá tétele lesz. A tervek nem fogynak el, ám a saját erő kevésnek bizonyul, a cél érdekében össze kell fogni.

Olvasóink írták

 • 16. szilléri 2011. január 04. 22:54
  „Van akinek ebben a korban csak a cica jut!

  Amúgy a jóslás 480 Ft/perc !

  Ennyi pénzért egy szülést is levezetnék, ha nem három perces !

  Nagy az isten állatkertje ! - mármint akik a jósnőkhöz fordulnak !”
 • 15. Sly7 2011. január 04. 19:50
  „Aranyos cicája van...:P”
 • 14. északmagyar 2011. január 03. 20:05
  „A jósnőkről mindig az a vicc jut eszembe, amikor a palinak a tenyeréből kiolvassa a jósnő:
  -Magának kiegyensúlyozott élet, és anyagiakban bővelkedő sors jutott, és van 2 szép fiúgyermeke.
  -Hah. Azt maga csak hiszi, nekem 4 szép gyermekem van.
  Mire a jósnő:
  -Azt maga csak hiszi.”
 • 13. potter00 2011. január 03. 19:19
  „Hiányolom, hogy a jósnő nem nyilatkozott a Lézerközpont sorsáról. Pedig, ha valami,ez fontos lenne Szegednek (és az országnak is).”
 • 12. 620829 2011. január 03. 17:50
  „igazságkereső!

  Természetesen sem őt sem mást-aki tehetnew nem érdekel az elesett emberek élete...most már nem-majd 4 év múlva a leendő választáskor!!!
  Az ADÓZZ ÉS KUSSOLJ !!!-ORSZÁGBAN SENKIT NEM ÉRDEKEL A MÁSIK GONDJA-BAJA ----sajnos.
  A CHF MIATT és ezt orbánckáék érték el----lesz itt nagy tömegmozgás és olcsó ingatlan 3 hónap múlva----ez a realitás!”
 • 11. potter00 2011. január 03. 17:47
  „megmondom én a tutit tarotkártya nélkül is. Szeged büntiben lesz sok évig, mert nem Fityiszes a polgármester. És mi, szegedi pógárok ezt fogjuk szívni.”
 • 10. jozko 2011. január 03. 16:12
  „Az elfogadott költségvetést, a prognosztizált intézkedéscsomagokat ismerve ez a jóslat valószínűleg helytálló lesz!
  Azért biztosan lesznek meglepik!
  Mert ugye szemályre nincs lebontva....”
 • 9. vuk 2011. január 03. 16:08
  „Es most tenyleg a DM elment egy szelhamoshoz, aki mondott neki egy csomo bullshit-et es ebbol most cikk van?...
  Tenyleg ennyire hulyek ulnek ott?”
 • 8. KolompárRómeó 2011. január 03. 14:31
  „Szerintem ezek a jóslatok be fognak jönni, de az is lehet, hogy nem.”
 • 7. QM 2011. január 03. 13:56
  „Én is jósolok egyet: talán holnap ha minden igaz egy férfi lehet, hogy meg fogja nyerni a lottó ötöst, de ez nem biztos....
  Nem értem ezt az újságot miért asszisztál, ingyen reklámoz ilyen baromságot. Csalás az egész, kb. olyan, mintha rámondanánk a kolbászra, hogy vasrúd. Hazugság! Szándékos félrevezetés!!!”
 • 6. Prmcsk 2011. január 03. 12:29
  „Re 2:Talán ez ügyben Kalmár tanácsnokhoz kellene fordulni,ő az edf nagy mérnöke,ámbár vele csak többen vannak.”
 • 5. maci52 2011. január 03. 11:52
  „Majd a "Városépítő" csinál olyan ill.folytatja a soha benem fejezhető barrikád építéseket ,földdúrásokat nektek,.A közgyűlésben meg ideggyógyászokat alkalmaz.”
 • 4. tüsök 2011. január 03. 11:42
  „Ehhez nem kell a jósnő véleménye, ill.jóslata.A"vörös" bástyának ott tart be a kormány ahol csak tud.Milliárdok úsztak el, a 43-as út befejezését is meg fogják torpedózni.”
 • 3. saturnus 2011. január 03. 11:39
  „2./igazságkereső -.Na az az igazság ,hogy nincs igazság. Már tavaly tudtuk,hogy ez az év tele lessz konfliktusokkal és borzasztó nehéz helyzettel mert ezekért az elmult huszonegy év juttatta ide az országot benne az emberekkel együtt. Szereplői akik ide juttatták az embereket ma is ott ülnek a parlamentben. Ők jól élnek nekik nem okoz nehézséget a villanyszámla kifizetése de azok se fizetik szándékossan ki, akik a rózsa dombon élnek . Nem a polgármester az az egy személy aki erről tehet. Húsz év politikai és gazdasági vezetői mind egy szálig,olyan törvényeket hoztak ami nekik jó mint ahogy most is. Rendszerváláskor / antal kormány/kettő millió százezer munkanélküli kelettkezett,nyolcszázezer rokkant van ma magyarórszágon látni ennyi kéz és láb nélküli embert? Huszonhétezerötszáz milliárd állami forintot vittek be a bankok privatilázásába! azaz egy forint jelképes összegért vették és privatizálták maguknak a gyárakat és üzemeket gazdasági intézményeket/mezőgazdaság,élelmiszer feldolgozó üzemek/,hoztak olyan törvényeket,meg alkották a minimálbért nem maguknak hanem a munkásoknak. Megfog élni itt még cifrább dolgokat az emberek tömege panel prolik meg a polgárok és az átvert parasztok tömege. Nem kell ide nagy jós tehetség ,nem hiába szavaznak a lábukkal az emberek mint az egykori NDK-ban.”
 • 2. igazságkereső 2011. január 03. 11:11
  „A jóslat igaznak bizonyul! Mit tett és mit tesz Szeged vezetése annak érdekében,hogy egyes szolgáltató ( DÉMÁSZ SZEGED) ne kapcsolja ki a szolgáltatást azoknál a családoknál, ahol nem tudják kifizetni a villanyszámlát,mert valaki már ellátás nélküli munkanélküli, egy fizetésből élnek, és bizony vannak családok Szegeden nem is kevesen,ahol már több hónapja nem kapnak fizetést a munkahelyüktől! És mindenki hallgat,mint hal a forró serpenyőben! Mindeközben polgármesterünk elégedettségéről és próbára való felhívásáról lehet hallani! -Tessék, lehet rajtunk gyakorolni!-hangzott szó szerint a felhívás, s ugyan akkor Szegeden több családot készülnek az áramszolgáltatásból kikapcsolni! Itt kérem most arra T.Polgármester Urat arra,hogy a szolgáltatókon kíséreljen meg gyakorlást arra vonatkozóan,hogy az önhibájukon kívül fizetni nem tudóknál a szolgáltatók ne kapcsoljanak le és ki.Dr, Botka László polgármester úr is nagyon jól ismeri a helyzetet,tehát gondolom,hogy mi szegediek megérdemlünk annyit városunk vezetőjétől, hogy a városunkban működő szolgáltatókra tud annyi hatást gyakorolni,hogy a ki-és lekapcsolási fenyegetettségben élő szegedi polgárok ne rettegjenek a szolgáltatók egyeduralmától!”
 • 1. 620829 2011. január 03. 08:07
  „szögöde jövője?????na ne vicceljünk már.....én ennél okosabb jóslást tudnék adni----------irány a negativ intervallum negativabb vége----”
Kövessen minket, kommentelje híreinket a Delmagyar.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Molytól a cethalig a Bibliában

Ki gondolná, hogy a világ legolvasottabb könyve, a Biblia 77-féle állatfajt vonultat fel a molytól a… Tovább olvasom