Délmagyar logó

2017. 07. 24. hétfő - Kinga, Kincső 21°C | 34°C Még több cikk.

Jövőre is lesz Deja Vu

Szegeden ünneplő 20 éves Scooter, nagy sikerű családi nap, remek hangulatú koncertek és több mint 20 ezer látogató – véget ért a 2. Deja Vu fesztivál, és már most biztos, hogy jövő június elején újra megtelik élettel a Postás Sporttelep.
Idén 5 napig nosztalgiázhattunk a 90-es évek kedvenceivel a Deja Vu fesztiválon, mely vasárnap a „tehetségek napjával" zárta kapuit, hogy aztán jövő júniusban újra, új kedvencekkel és programokkal nyissa megint. Mert az már most biztos, hogy 2015-ben is deja vu-nk lesz.

20 ezer látogató 5 nap alatt

Sikerrel zárt a Deja Vu, hiszen több mint 20 ezren látogattak ki a fesztivál 5 napja alatt a Postás Sporttelepre, hogy egykori kedvenceik segítségével tegyenek rövid időutazást a 90-es évekbe, felidézve az egykori házibulik hangulatát. Az biztosan kiderült, hogy bár már 20 éve zenélnek, a Scooter fénye és népszerűsége mit sem kopott az évek során. HP Baxxter és csapata fergeteges hangulatú, látványos koncertet adott, 5 ezren tomboltak a színpad előtt a fesztivál leglátogatottabb, szerdai napján.

Deja Vu: tehetségek napja - GALÉRIA

A Riska családi napon minden korosztály képviseltette magát, hiszen míg délután a legkisebbek szállták meg a Sporttelepet az Alma együttes miatt, este Korda Györgyék, Zoltán Erika és Dj Bárány vezényletével újra a nosztalgiázóké lett a főszerep.

Több ezer embert vonzott a 2Unlimited, Mr. President és Dj Sash koncertje, a hazai sztárok pedig ismét kitettek magukért. Dobrády Ákos, Kozsó, a Napoleon Boulevard, a Kerozin, a Groovehouse és a Kozmix ismét bizonyították, hogy slágereiket ma is ugyanúgy szereti a közönség, mint amikor először megismerte őket. És bizonyíthattak a tehetségkutatósok is, hiszen a vasárnap róluk szólt: Pál Dénes indította a napot, majd jött Király Viktor, Kökény Attila, Muri Enikő és Janicsék Veca, az i-re pedig Szikora Robi és csapatai, az MDC és a ByTheWay tették fel a pontot.

Deja Vu: tehetségek napja - GALÉRIA

A nagyszínpados koncertek végén minden nap két helyszín várta a fesztiválozókat. Csupán pár lépést kellett tenni a Pepsi Party Arénáig és mulatós sátorig, ahol hajnalig tartott a buli.

A szervezők ezúton is köszönik a szegediek türelmét és megértését, a fesztiválhoz való korrekt hozzáállásukat! Weboldalukon és közösségi oldalukon keresztül már most várják az ötleteket, javaslatokat a jövő évi fellépőkkel kapcsolatban.

hirdetés

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Pazarolnak, mert szegények

Szeged - Nincs elég pénz és felszerelés, hogy takarékoskodjanak a vérrel. Tovább olvasom