Délmagyar logó

2018. 05. 22. kedd - Júlia, Rita 15°C | 25°C Még több cikk.

Kalandvágyból mozognának olvasóink

Kalandvágyból mozognának olvasóinkKötélpálya a Laposon található kalandparkban. Olvasónk is szívesen kipróbálná. Illusztráció: Kuklis István
Milyen környékbeli kalandban venne részt? Mit próbálna ki, amit eddig még nem sikerült? Csongrád megyei olvasóinkat és az utca emberét is megkérdeztük.
– Szívesen rendeznék a barátaimnak vacsoracsatát. Ugyanúgy versenyeznénk a győzelemért, csak éppen nem közvetítené a tévé – árulta el Ildikó, amikor azzal kapcsolatban faggattuk, milyen érdekes kalandban venne részt.

– A szabadulószobát is kipróbálnám, mert szeretem a logikai játékokat. Csak az a baj, hogy nagyon drága – teszi hozzá 37 éves mártélyi olvasónk, aki korábban lapunkban is látta, hogy Szegeden van lehetőség a logikai játék kipróbálására. Kincskeresők mellékletünkkel már több kalandban is részt vehettek olvasóink. Ön mit próbálna ki Csongrád megyében?

– Számomra maga az élet egyetlen kaland. Ennek megfelelően élem meg az egyszerű hétköznapokat is – mondja a témával kapcsolatban Annamária. Az algyői nő elárulja, szeret egyfajta kalandvágyból nyelveket tanulni, mert olyankor mindig egy új világ nyílik ki előtte. Most a spanyolban merült el. – Amikor spanyol beszédet hallok, olyan, mintha zene szólna. Gyönyörű – teszi hozzá.

Levente Szegeden egyetemista, gokartozni menne. Nemrég kapott jogosítványt. – Érdekes lehet azt a járgányt vezetni! De a Laposon vagy a Szikin kipróbálnám a kiépített köteles kalandpályákat is. Viszont falmászásra már nem adnám a fejem, mert nagyjából három méter fölött tériszonyom van.

Vele ellentétben Hajnalka nagy álma, hogy egyszer részt vehessen valahol Nyugat-Európában egy olyan túrán, ahol sziklát is másznak. De a szentesi nő tudja, ehhez a falmászás a belépő. Szívesen kipróbálná emiatt az extrém sportot, nagyon izgalmasnak találja. – Ráadásul egy csomó készsége is fejlődik az embernek közben, például az egyensúlyérzéke – avat be a 28 éves nő, mit hallott a barátaitól, akik már próbálták.

hirdetés

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Letartóztatták a karós szírt

A. Y.-t azzal gyanúsítják, hogy október 13-án egy közel egyméteres, kihegyezett akác karóval támadt… Tovább olvasom