Délmagyar logó

2018. 04. 27. péntek - Zita 13°C | 21°C Még több cikk.

Kamion az árokban, 6 sérült a csúszós szarvasi úton - fotók

Kamion az árokban, 6 sérült a csúszós szarvasi úton - fotók
Több mint fél tucat baleset történt ma reggel a megyében, vezessenek nagyon óvatosan!

10:45 Amint arról korábban beszámoltunk, egy kisteherautó csúszott árokba a 4401-es út 25-ös kilométerénél január 14-én 7 óra 15 perc körüli időben. A helyszíni szemle befejeződött, az érintett útszakaszon a forgalom újra zavartalanul halad.

09:55 A forgalom mindkét irányban folyamatos az 55-ös főúton. Mint írtuk, a 33-as kilométerénél a jeges úton megcsúszott egy kamion, és árokba borult január 14-én a reggeli órákban. A vontatmánya elfoglalta az úttest egy részét. Ennek ütközött neki egy kerékpáros, aki megsérült. Őt a mentők kórházba vitték.
Kamion az árokban, 6 sérült a szarvasi úton. Fotó: Segesvári Csaba - GALÉRIA


A helyszíni szemle és a műszaki mentés befejeződött, a forgalom mindkét irányban folyamatos. Csongrád megyében az utak csúszósak, a rendőrség a közlekedőktől fokozott figyelmet kér.

09:20 Részletek a szentesi balesetről. Csütörtökön reggel hét óra után megcsúszott és árokba borult egy mikrobusz Szentes és Szarvas között, a 4401-es út 26-os kilométerszelvényében. Az elsődleges információk alapján több utas is a járműbe szorult. A szentesi hivatásos tűzoltók kiérkezéséig a mentőszolgálat kiemelte a sérülteket a mikrobusz utasteréből. Hárman súlyosan, hárman pedig könnyebben megsérültek a balesetben.

- A tűzoltók áramtalanították a járművet, majd megszüntették az üzemanyag szivárgását. A műszaki mentés idején félpályán haladt a forgalom az érintett útszakaszon - tudtuk meg a katasztrófavédelem szóvivőjétől, Molnár Krisztinától.

09: 10 A 43-as főút 22-es kilométerénél  a helyszíni szemle és a műszaki mentés befejeződött, a forgalom mindkét irányban folyamatos. Csongrád megyében az utak csúszósak, a rendőrség a közlekedőktől fokozott figyelmet kér.
Kamion az árokban. Fotó: Segesvári Csaba - GALÉRIA


08:58 Megszűnt a kamion mentése miatti teljes útzár az 55-ösön, fél pályán halad a forgalom.

08:35 Az 55-ös úton a baleset reggel 5 óra körül történt, fél 9 kor még azt láttuk a helyszínen, hogy az út széle le van fagyva, a feltorlódott kamionok sofőrjei is arról számoltak be, hogy hajnalban szinte végig jeges volt az 55-ös. A műszaki mentés jelenleg is zajlik, emiatt most teljes az útzár az 55-ösön.

A baleset Ásotthalom közelében, az út Tompa felé vezető oldalán történt. - A sérült jármű tartályából szivárgott az üzemanyag. A műszaki mentést a ruzsai katasztrófavédelmi őrs tűzoltói végezték: áramtalanították a teherautót, majd megszüntették az üzemanyag szivárgását - tudtuk meg a katasztrófavédelem sajtósától, Molnár Krisztinától.

08:25 Hatan sérültek meg a Szarvasi úton történt balesetben. Félpályán megindult a forgalom.A jelenleg rendelkezésre álló adatok szerint egy mikrobusz Szentes felől Szarvas irányába haladt a 4401-es úton 2016. január 14-én 7 óra 15 perc körüli időben. A 26-os kilométer közelében egy balra ívelő kanyarban a sofőr - valószínűleg a jeges út miatt - elveszítette az uralmát a jármű felett, majd az árokba borult. A balesetben 6 ember sérült meg, velük a mentők elindultak a kórházba.

A helyszíni szemle ideje alatt - körülbelül 9 óra 30 percig - félpályán halad a forgalom.

Korábban írtuk:

Baleset történt a Szarvasi úton, a helyszínen teljes útlezárás van.A jelenleg rendelkezésre álló adatok szerint egy mikrobusz Szentes felől Szarvas irányába haladt a 4401-es úton 2016. január 14-én 7 óra 15 perc körüli időben. A 26-os kilométer közelében egy balra ívelő kanyarban a sofőr - valószínűleg a jeges út miatt - elveszítette az uralmát a jármű felett, majd az árokba borult. A balesetben 6 ember sérült meg, őket a mentők látják el.

Korábban írtuk:

A baleset történt a 4401-es út 25-ös kilométerénél is. A jelenleg rendelkezésre álló adatok szerint egy kisteherautó árokba csúszott a 4401-es út 25-ös kilométerénél 2016. január 14-én 7 óra 15 perc körüli időben. A járműben hatan utaztak, őket a mentők vizsgálják. A helyszínen félpályás útlezárás van.

Korábban írtuk:

A csúszós út miatt két baleset történt Csongrád megyében 2016. január 14-én reggel. Az 55-ös számú főút 33-as kilométerénél a jeges úton megcsúszott egy kamion, és árokba borult. A vontatmánya elfoglalja az úttest egy részét. Ennek ütközött neki egy kerékpáros, aki megsérült. Őt a mentők kórházba vitték. A helyszínen félpályás útlezárás van. 

A 43-as főút 22-es kilométerénél egy személyautó csúszott árokba. Személyi sérülés nem történt. Félpályán halad a forgalom.

hirdetés

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

120 milliárdot és bérgaranciát követel az egészségügynek az Együtt

Olyan állapotba jutott az egészségügy, hogy az bárkinek az életébe kerülhet. Tovább olvasom