Délmagyar logó

2018. 03. 20. kedd - Klaudia -3°C | 4°C Még több cikk.

Kamion söpört el az útjából két furgont

A Makai úti benzinkútnál szombat reggel egy kamion ráfutott egy előtte haladó furgonra, amit nekitolt egy a furgon előtt haladó másik kisteherautóra és egy személyautóra.
Mindkét irányban hatalmas a torlódás. Szőreg és a város felé is beállt a sor. A balesetben egy könnyű sérültet kellett ellátni. A baleset helyszínén félpályás útzár van érvényben.

Olvasóink írták

31 hozzászólás
12
 • 31. őrgróf 2010. szeptember 20. 11:07
  „klj_54 nem csökkent a halálozás, sem a balesetek száma. ( ha figyelembe veszed, hogy a drága üzemanyag miatt mennyivel kevesebben ülnek autóba, §-osan nőtt a balesetek száma.
  Ellenzéki most román vagy bolgár volt a sofőr?
  Mike3 nem rühellnek minket a románok. Legfeljebb a politikusi szinten. Ne keverd össze a "nép"-pel. Sok bajt okoznak egyes román kamionosok, de azért még nem kell egy egész nációt útálni, pláne gyűlölni. A nagy többséggel kormányzó párt egy tollvonással törölheti a hülye rendeleteket ( pl. hogy rendőr nem szabhat ki helyszínbírságot, csak azért mert van - volt - néhány korrupt rendőr.) a Mike3 féle gondolkodás-mód ide vezet: van néhány zsebre-dolgozó rendőr, tehát: a rendőrség korrupt. Ez nem igaz! ( nem vagyok rendőr, sőt még rokonom sincs a testületben!)”
 • 30. lalitata64 2010. szeptember 19. 16:23
  „Én vagyok annak a furgonnak a vezetője amit hátulról a "bolgár" kamionsofőr telibetalált. Hogyha nem vesszük észre a tükörben, hogy a kamionos nagy fékezéssel próbált megállni,akkor a rendőrök szerint is úgy összepréselt volna az előttem álló két autóval,hogy ott maradunk.Én sebességbe rakva a kocsit elindultam jobbra lefele, de így is telibetalált, mert valószínű ,hogy elbambult vagy elaludt a kamionsofőr. Hozzáteszem ,hogy én is 20 éve kamionsofőr vagyok.Mindezért a kamionsofőr egy 20 ezer Ft-os csekket kapott, míg Nyugat-Európában ugyanezért több száz eurós büntetés járt volna. Az autóból kiszállva én is el akartam beszélgetni a sofőrrel , de ő a rendőrök érkezéséig bezárkózott a kamionjába.”
 • 29. deszkás 2010. szeptember 19. 11:16
  „Az a NS rendszámú ajudi tulajdonosa MAGYAR! Hasonlókép az SK rendszámúakhoz.”
 • 28. Mike3 2010. szeptember 19. 09:43
  „27 Ellenzéki: Neked teljesen igazad van, de elfelejtesz valamit: NEKÜNK MUSZÁJ MINDEN SEGGET KINYALNUNK. Az olasz elkobozza az autó. Hello Leo, mehettek tovább gyalog. Most őszintén... Kit érdekel, hogy milyen diplomáciai kapcsolatban vagyunk a románokkal? Rühellnek minket, mi is őket. Nem kell ide diplomácia. Na jól bemérgeltem magamat, a következő velem parasztkodó románt kirángatom a kocsiból.”
 • 27. Ellenzéki 2010. szeptember 19. 08:54
  „A román már megint nem bírt a vérével!
  Ez a román kamionos már a baleset előtt megkezdte ámokfutását, tolakodott, szabálytalanul előzött és a hát a sebesség!

  Az ilyen balesetek kiváltó okában - gyorshajtás - nagy részben, úgy 90%-ban a magyar rendőrséget is felelősség terheli!
  A magyar rendőrség nem mer vagy nem akar velük szemben eljárni, félve a diplomácia következményektől!
  Mi tesz a német, az osztrák, a szlovák, a francia rendőr - nem akarom az összes többit felsorolni ahol tudják, hogy mi a feladatuk?!
  Ott, azokban az országokban ahol ilyen nagy átmenő nemzetközi forgalom van, ott éjjel-nappal ott vannak, mérik a sebességet és motoros rendőrök meg az egyéb szabálytalanságokat előzik meg! Igen, előzik meg!
  De mit tesznek egy tetten ért - mert tetten érik - a gyorshajtóval szemben?
  A mérőműszer után megközelítőleg 200-300 m távolságra van kettő megállító rendőr vagy csendőr és a gyorshajtót a sebességmérőt kezelő rádión történt "riasztása" után kiveszik a forgalomból, elveszik a vezetői engedélyét vagy útlevelét és utána közlik vele a gyorshajtás tényét, a sebességtúllépés mértékét és érte fizetendő pénzbírságot!
  Útlevelet vagy vezetői engedélyt addig vissza nem adnak ameddig a "páciens" nem fizetett kesben vagy kártyával! A számla kiegyenlítése után okmányokat visszaadva mosolyogva további jó utat is kívánnak!
  Itt mit akarnak tenni a nagyokos politikusok!? Meg akarják vizsgálni a jogi hátterét annak, hogy miként büntethető a külföldi gyorshajtó meg egyéb közlekedési szabálytalankodó és majd törvényt akarnak alkotni róla!
  Na kérem, ha én elmegyek egy külföldi országba akkor kötelességem annak az országnak a törvényeit, rendeleteit betartani, ha meg nem teszem akkor szembesülnöm kell és vállalnom a jogsértés következményeit, legyen az pénzbírság vagy netán elzárás!
  Számomra egyenlőre senki nem tudja megmagyarázni elfogadható érvekkel ellenkezőjét annak, hogy a magyar hatóságok szándékosan hunynak szemet a külföldiek szándékos szabálysértései felett!
  Jó példa volt erre a napokban az Anna fürdő előtt látott történés!
  Áll ott egy NS-141-634 rendszámú SRB felségjelű Audi A3 személygépkocsi a fizető parkolást jelző tábla hatályán belül, parkolójegy és bérlet nélkül! Arra sétál két - mert ketten járnak - SZ.K.T. parkoló ellenőr. Megnézik a parkoló gépkocsikat, hogy szabályosan - jeggyel, bérlettel - parkolnak e. Odaérnek a szerb autóhoz, "nyugtázzák", hogy nincs parkolójegye, bérlete, közben megjegyzik úgysem tudnak vele mit csinálni a főnökök és tovább mennek!
  Azért azt elmondanám, hogy Bécs városában tudnak! Ráteszik a kerékbilincset és hagynak egy telefonszámot amit felhívva a bírság megfizetése után a bilincset leveszik az autóról!
  A magyar rendőri vezetőknek csak meg kellene kérdezni a külföldi kollégáikat, hogy ők mit tesznek és hogyan a külföldiekkel szemeben!”
 • 26. Mignon 2010. szeptember 18. 23:20
  „Egy megjegyzes meg.

  Ilyen programmal ellatott kamerak vannak felallitva a vasuti-,es buszpalyaudvarokon,
  bevasarloközpontok elötti parkolokban, az utcakon..., stb., stb.”
 • 25. Mignon 2010. szeptember 18. 23:00
  „Ez a "Gesichtserkennungsprogramm".

  Amivel kiszürik a körözötteket az autopalyan.”
 • 24. Mignon 2010. szeptember 18. 22:50
  „19. Mike3

  Nemetorszagban a kamerak nemcsak a sebesseget merik, hanem
  un. "arcfelismerö" programmal vannak ellatva, igy az autopalyan talalhato körözött
  bünözöt is felismeri...

  Amiröl irsz, igazad van, a "par masodperc alvas"-rol.

  Azt itt " Secundenschlaf"-nak hivjak, hosszu uton elkapja az embert!
  Rögtön, az elsö pihenöben meg kell allni...!!!

  Rohadt egy dolog!
  (egyszer en is kocsimmal majdnem elsodortam az autopaly palankjat)”
 • 23. leeannlarue 2010. szeptember 18. 22:24
  „mi volt ma délelőtt a Szőregi úton??? na mi? egy kamion a fél útpályát elfoglalta, mert félrerántotta a kormányt és szétkapta az elejét. félpályás útzár, 20-25 perc plusz, Szőregig a sor (mert a külföldiek is keresik az egérutakat), valamint jó sok bosszúság. ennyit az EMBERekről, akik néha tévedhetnek. több száz ember napját kúrta el...”
 • 22. klj_54 2010. szeptember 18. 22:13
  „19. hozzászólás Mike3 2010.09.18. 19:13
  Sajnos igazat írsz némely magáról megfeledkezett kollégáról!
  Én úgy vélem, hogy a józan többséget kellene tekinteni és nem a pár agyamentből levonni mindenkire a konzekvenciát!
  Én is kitiltanám azokat (Kamion, személy, bringa, moped!) akik nagyívben le.....ák a többi közlekedőt.
  Én egyetértek a bevezetett az új felelősségi rendszerrel.
  Lám, csökkent a halálozás.”
 • 21. történész 2010. szeptember 18. 20:13
  „Arra hogy nincs meg a 43-as Véleményem szerint Orbán pont olyan bűnös mint Gyurcsány. Orbán még azért bűnösebb mert szokásához híven azon kívül,hogy sárba tapossa Csongrád megyét mert őt it ő feneségi királyi mivoltába sérelem érte ,még bűn pártolást is elkövetett. Állítólag ő és pártja állandóan látta,hogy a szocik mint lopnak, de nem szólt érte mert büszkén várta a választást ahol majd elmondja az ő tudtával lopnak. Szégyen rá,de úgy gondolja a fővezérségbe ez is belefér. Az elmúlt 100 napban szintén szándékosan leszarta Csongrád megye ezen részét,mivel a nép majd elégedetlen lesz és Botka, gyurcsány bukik.Ma a 43-as ugye több kevesebb mint5 órán keresztül volt elzárva Makó felől. A sorba állók között olyan hír kapott szárnyra,hogy a hosszú zárásba van szándékosság is, hogy a feldühödött emberek Botkát Gyurcsányt szidják ...tehát a legenda szerint tudatos volt a hosszú út zár.Sajnos én nem csodálkozom már semmin aljas emberek aljas politikát csinálnak, ha normális emberi arcuk lenne a politikusoknak már régen volna nemzeti összefogás.
  Ezektől M43-as nem lesz ! Sok kilométeren még az út nyomvonalát sem lehet látni..szégyen azokra akik azt állítják magukról,hogy politikusok és emberek..hazudnak.!!”
 • 20. deszkás 2010. szeptember 18. 19:24
  „HECSEDLI! A szemed is kiverné a keménysége.Egyébként kocc rólam kicsi huszár.”
 • 19. Mike3 2010. szeptember 18. 19:13
  „Na levágok pár biztosítékot:

  1. Az új híd csak egy dolog. Amikor legutoljára láttam felülről a környéket, út sem volt, csak homoktöltés
  2. A kamionosok menjenek a picsába! 50-el jövök le a külső sávban a hídról és áll a seggemben fénykürttel??? Motorral pedig kész életveszély, holott pont a sok retkes miatt kell motorral közlekednem (dugók). Ne védjük a kamionosokat, mert ezek mindent csinálnak vezetés közben, csak azt nem amit kellene. teljesség igénye nélkül: gázrezsós főzés, újságolvasás(!), DVD nézés.

  Németországban megunták a sok kamionos balesetet, felszereltek pár kisbuszt kamerával, amik beláttak a kabinba. A legdurvább az volt, amikor megállították a sofőrt és megkérdezték tőle, hogy maga mégis mi a fészkes francért GITÁROZIK vezetés közben? Ismerek olyat, aki kifejlesztette az egyenes szakaszokon pár másodperc alvás módszerét!

  A nyugati cégek IS kifizetik a bírságokat. A sofőrnél mindig van céges pénz amit a büntetési cetlikkel kell elszámolnia.

  Az autópályát pedig nagyon elbotkázták. Az elkövetői kör szeviéppel együtt az egész kurva bandát kóterbe kellene vágni. Horvátországban megcsinálták.”
 • 18. klj_54 2010. szeptember 18. 17:20
  „16. hozzászólás Mímeja 2010.09.18. 16:32
  Tedd azt amit én!
  Én bizony a képviselőm számára eljuttattam egy törvény javaslatot!
  Nem csak itt kell szövegelni, hanem ahogy a költő mondá:
  "Nem elég akarni, de tenni, tenni kell!"”
 • 17. klj_54 2010. szeptember 18. 17:18
  „14. hozzászólás hecsedli 2010.09.18. 14:53
  Még nem csepeg, ez még lő! :)))

  15. hozzászólás Lacusch69 2010.09.18. 15:50
  Képzeld, egyet értünk!

  16. hozzászólás Mímeja 2010.09.18. 16:32
  A sofőr:
  Hajt mint a marha és lop mint a szarka.
  De!
  Mi is a te foglalkozásod?
  Hidd el arra is tudnék ilyen mondást.
  Emberekről beszélünk, eltekintve azt, amikor politikusról!”
 • 16. Mímeja 2010. szeptember 18. 16:32
  „A különböző felségjelzésű autókban is ugyan az az "állat" népség a sofőr. Mindenkinek van személyes tapasztalata. Már odáig fajult, hogy a bicikliseknek is és a gyalogosoknak is meggyűlik velük a bajuk. Ők sohasem hibásak semmilyen közlekedési kihágásért, mi viszont fizetünk helyettük is. Közlekedési terrorizmusnak nevezném amit ezek a románok csinálnak hazánkban <<<városunkban>>>
  Sajnos nálunk EZT IS MEGLEHET CSINÁLNI. (büntetlenül)
  Azt hiszem volna ötletem, hogyan lehetne beszüntetni ezeket a dolgokat...”
 • 15. Lacusch69 2010. szeptember 18. 15:50
  „4. A kamionos hibázzon a pörköltfőzésnél vagy a porszívózásnál, de ne vezetés közben, mások életét veszélyeztetve!”
 • 14. hecsedli 2010. szeptember 18. 14:53
  „13.
  12.Azért vigyázzatok el ne cseppenjetek.Ilyen korban állítólag már előfordul.”
 • 13. klj_54 2010. szeptember 18. 13:55
  „12. hozzászólás deszkás 2010.09.18. 13:19
  Pál Pista barátom Petőfi telepen, remélem még emlékezik erre a beszélgetésre!
  Sajnos Szűcs Pista már régen elment közülünk. De sajna nagyon csapkod a ménkű a közelemben:(”
 • 12. deszkás 2010. szeptember 18. 13:19
  „KLJ! :))”
31 hozzászólás
12

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Delmagyar.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Új technikát oktatnak a Kortárs balettben

Brüsszelben élő szlovák kortárs táncművészek mozgásvilágát mutatja be a Szegedi Kortárs Balettnak Mészáros Máté, a társulat korábbi tagja. Tovább olvasom