Délmagyar logó

2018. 02. 21. szerda - Eleonóra 0°C | 4°C Még több cikk.

Karácsonyi ajándék tőlünk: ők nyertek adventi koszorúikkal Szentpéteri Csilla koncertjegyet

3 darab 2 fős belépőt sorsoltunk ki Szentpéteri Csilla & Band december 29-i Évzáró koncertshowjára az IH Rendezvényközpontba.
A nyertesek:

Rózsa Petra
Farkas Csaba
Hódi Ildikó


Gratulálunk!

Tavaly nagy sikerrel zárult a Délmagyarország adventikoszorú-szépségversenye: több, mint 200-an küldték be fotóikat.

Így, az első adventi gyertya meggyújtása után vártuk koszorúikat, hiszen 3 darab páros belépőt sorsolunk ki a beküldők között Szentpéteri Csilla & Band december 29-i  Évzáró koncertshowjára (19.00) az IH Rendezvényközpontba.
Olvasóink adventi koszorúi. Fotó: Tudósítók - GALÉRIA
 

Játékszabály

A nyereményjáték szervezője:A nyereményjáték (továbbiakban: játék) szervezője a Lapcom Kiadó Zrt. (székhely: 9021 Győr, Újlak u. 4/A., a delmagyar.hu portál üzemeltetője, (a továbbiakban: Szervező).

A nyereményjátékban részt vevő személyek: a nyereményjátékban részt vehet minden, Magyarországon állandó lakóhellyel rendelkező természetes személy. A játékban nem vehetnek részt a Lapcom Kiadó Zrt. munkavállalói, megbízottjai, valamint ezen személyeknek közeli hozzátartozói.

A játék időtartama: a játék 2017.12.05-2017.12.24-ig.

Sorsolás: 2017.12.25-én.

A játék menete

5.1. A játékos beküldi az általa fotózott adventi koszorúkat feltölti a cikkben szereplő képbeküldő rendszeren az adatlap kitöltésével.

5.2. A beküldött fotókból sorsolunk egy nyertest.

5.3.  A nyerteseket a delmagyar.hu oldalán tesszük közzé, a nyereménnyel együtt.

Eredményhirdetés

Sorsolás 2017. 12.25-én. A nyerteseket e-mailben értesítjük, és közzétesszük a delmagyar.hu-n.

Nyeremény

3x2 db belépő Szentpéteri Csilla évzáró koncertjére az IH Rendezvényközpontba (Részletek>>)
Egyéb a játékban való részvétel ezen szabályzat elfogadásának minősül. A nyeremény készpénzre nem váltható, továbbá más személyre nem ruházható át.Szervező fenntartja a jogot a játék indoklás nélküli módosítására. A Szervező fenntartja a jogot a játék törlésére vagy felfüggesztésére, ha a játék során visszaélés vagy a feltételek megszegésének lehetősége merül fel, illetve vis major esetén. A nyeremények adóvonzatának megtérítése a Lapcom Kiadó Zrt.-t terheli.
A játékban részt vevő tudomásul veszi és hozzájárul ahhoz, hogy neve és egyéb, általa megadott személyes adatai a Lapcom Kiadó Zrt. adatbázisaiba bekerüljenek, és az adatait minden további ellenszolgáltatás és engedélyezés nélkül jelen játék lebonyolítására, valamint direkt marketing tevékenység céljából, időbeli korlátozás nélkül a szervező felhasználja. A résztvevő adatai törlését a nyilvántartásból, valamint adatai módosítását bármikor kérheti. A játék résztvevői a játékban való részvétellel automatikusan elfogadják ezen hivatalos játékszabályt.
A résztvevők adatait nem a Facebook kezeli, a nyereményjátékot a Facebook semmilyen formában nem támogatja, nem hagyta jóvá, illetőleg nem kezeli, azzal összefüggésbe nem hozható. A nyereményjátékkal kapcsolatban a Facebook mindennemű felelőssége kizárt. A nyereményjátékkal kapcsolatban a játékosok vagy más Facebook felhasználók magatartásáért a Szervező semmilyen formában nem felel. Szervező fenntartja a jogot, hogy a jogszabálysértő vagy etikai szempontból elfogadhatatlan felhasználói megnyilvánulásokat indoklás nélkül moderálja.

hirdetés

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Sok adományt visznek Szegedről a hármas ikreknek

Sok adományt visznek Szegedről a hármas ikreknek
Hoztak pelenkát, popsitörlőt, krémeket, bébiételeket, ruhákat, játékokat, sőt még egy babahordozót is. Tovább olvasom