Délmagyar logó

2017. 10. 18. szerda - Lukács 10°C | 24°C Még több cikk.

Károsultakat keres a rendőrség

Az idén nyáron a Déli Apró hirdetőújság „Pénz" rovatában megjelent egy olyan hirdetés, amelyben kedvező kamatozású euró alapú, fedezet nélküli személyi kölcsön folyósítását kínálták az ügyfeleknek.
Az idén nyáron a Déli Apró hirdetőújság „Pénz" rovatában megjelent egy olyan hirdetés, amelyben kedvező kamatozású euró alapú, fedezet nélküli személyi kölcsön folyósítását kínálták az ügyfeleknek. A hitel folyósítójaként egy ausztriai bankot jelöltek meg, a szerződést pedig, a Creditor Hungária Pénzügyi és Szolgáltató Bt. Szeged társasággal kellett az ügyfélnek megkötnie. A cég az ügyintézésért 30 ezer forintot számolt fel.

A nyomozás során kiderült, hogy ilyen nevű céget, valamint annak képviselőjét egyetlen – az Európai Unió valamely tagállamában székhellyel rendelkező – hitelintézet sem jelentett be. A Mórahalmi Rendőrőrs várja mindazok jelentkezését, akik a hirdetésre jelentkeztek, személyi kölcsön folyósítására szerződést kötöttek, tőlük ügyintézési díj címén pénzt kértek. Jelentkezni a Mórahalmi Rendőrőrsön személyesen, vagy a 62/581-040-es telefonszámon lehet.

Olvasóink írták

  • 1. x 2013. április 19. 19:51
    „http://www.delmagyar.hu/forum/fedezet_nelkuli_osztrak_hitel/26/2277/?action=kifejt”

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Delmagyar.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Háromezer nyugdíjas kért távhőtámogatást Szegeden

Szegeden közel háromezer nyugdíjas kért távhődíj-támogatást november 15-éig. A jogosultak… Tovább olvasom