Délmagyar logó

2017. 10. 17. kedd - Hedvig 9°C | 23°C Még több cikk.

Kávéfőzőt nyert hűségével

Szeged- - Harminc éve nem iszom egy korty alkoholt se, ám a reggeli utáni kávéról nem tudok lemondani - mondta Süli Ferenc. A 97 éves szegedi férfi 1960 óta előfizetője a Délmagyarországnak. Egyike volt azon szerencsés olvasóinknak, akik hűséges előfizetésükért cserébe márciusi sorsolásunkon egy kávéfőzőt nyertek.
A jó egészségnek örvendő férfi néhány hónapja mondta lányának, hogy szeretne egy új kotyogót, mert a régi a hosszú évek használata során megcsúnyult. Drágállották az új kávéfőzőket, ezért végül nem vásároltak, így a család most duplán örült. Süli Ferenc az Ativizig munkavezetőjeként ment nyugdíjba, felügyelte a régi partfal betonozási munkálatait, ő irányított a Dugonics téri szökőkút és az árvízi emlékmű hasonló munkálatainál is.

A Délmagyarország tovább folytatja hűséges olvasói megajándékozását. Ha több mint tíz éve előfizetője lapunknak, automatikusan részt vesz minden hónapban ajándéksorsolásunkon. Nem kell tehát mást tennie, mint hűségesnek maradni hozzánk, olvasni lapunkat, és keresni, vajon ön-e az öt szerencsés előfizetőnk egyike. A nyeremény minden hónapban más. A sorsolást minden hónap 5-e és 10-e között tartjuk. A nyerteseket levélben vagy telefonon értesítjük. Előfizetői játékunk néhány nyertesét– Süli Ferencékhez hasonlóan – lapunkban is bemutatjuk majd.
 

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Delmagyar.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Pali a saját nőjét futtatta

Pali a saját nőjét futtatta
Klánnak nevezte az ügyész azt a szegedi családot, melyet a franciaországi prostiüggyel hoztak kapcsolatba. Tovább olvasom