Délmagyar logó

2017. 11. 20. hétfő - Jolán 1°C | 8°C Még több cikk.

Kedden filmklub! Kisorsoltuk a páros belépőket! Nyert?

Szeged – Októberi filmklubunk kedden, 11-én este fél kilenctől lesz. A hódkóros című Foster-mozit nézzük meg. Kisorsoltuk rá a páros belépőket!
Arra voltunk kíváncsiak a belépőkért, hogy mi a Michael Douglas rendezte A passió című film nyelve. A helyes megfejtés a latin-arámi volt. A szerencse az alábbi olvasóknak kedvezett:

Bojti Krisztián,
Csomor Richárd,
Gömöri Éva,
Kovács Krisztina,
Kovács-Ördög Éva,
Pappné Dudás Ágnes Terézia,
Strohner Irén,
Szabó András,
Sztancsik Ildikó
és
Tanács Erika.

Gratulálunk nekik, a nyerteseket e-mailben és sms-ben értesítjük, tiszteletjegyüket a mozi jegypénztárában vehetik át! Ám akik most nem nyertek, azok is jöjjenek el a filmre! Kedvezményes 650 forintos belépőt lehet rá váltani! Találkozzunk kedden este fél kilenckor a Belvárosi Mozi Balázs Béla termében!

Korábban írtuk

Újabb villámjátékot hirdetünk: a Belvárosi Mozi és a delmagyar.hu közös filmklubjába lehet tíz páros belépőt nyerni. Ezúttal október 11-én kedden este fél kilenckor kezdünk a mozi Balázs Béla-termében, ahol a Jodie Foster rendezte A hódkóros című feliratos amerikai filmdráma forog majd. Ha esetleg nem nyerne, akkor sem kell egy vagyont fizetni a moziért: a jegyárak most is kedvezményesek, 650 forintért nézhetik meg velünk a filmet!

Walter Black és a hód
Walter Black és a hód


A hódkóros

színes, feliratos, amerikai filmdráma, 91 perc

rendező: Jodie Foster

szereplők: Mel Gibson (Walter Black), Jodie Foster (Meredith Black), Anton Yelchin (Porter Black), Riley Thomas Stewart (Henry Black), Cherry Jones (alelnök), Zachary Booth (Jared), Jennifer Lawrence (Norah).

A hódkóros


Walter Black, a valaha szebb napokat látott játékgyár-igazgató tökéletesen elveszítette a kapcsolatot a külvilággal. Teljesen magába zárkózik, és már a családjával se nagyon kommunikál. Aggódó feleségével már végigvették az összes terápiát és csodaszert, hogy kirántsák őt a depresszióból, de szemlátomást semmi sem segít. Aztán egy nap Walter egy hódot formáló kézi bábot talál a szemétben, melyet a karjára húzva hirtelenjében minden megváltozik. A férfit mintha kicserélték volna, az üzletben újra sziporkázik, környezetében mindenkit elbűvöl, a Hódból pedig országos szenzáció lesz. A gond csupán az, hogy maga Walter eltűnni látszik a Hód árnyékában.

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Delmagyar.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

A nagy szociális kérdőív: még él az iwiw, s a twitter is jól van

Nem reprezentatív közvélemény-kutatásunk eredménye félig-meddig közhelyes: a facebook feltartóztathatatlan, viszont az iwiw is „él", s a twitter is köszöni, jól van. Tovább olvasom