Délmagyar logó

2017. 08. 20. vasárnap - István 19°C | 34°C Még több cikk.

Keddtől: vonalfelújítás

Szeged - 3-4V jelzésű villamospótló buszok viszik az utasokat kedden üzemkezdettől Szegeden Tarján és a Dugonics tér között.
Elkezdi a kivitelező a 3-as és a 4-es közös villamosvonal felújítását Tarján végállomás és az Anna-kúti csomópont között. A munkálatokkal szakaszosan haladnak, először a síneket és felsővezetékeket bontják a József Attila sugárút töltés felőli részén. Nagyobb közúti forgalomkorlátozásra egyelőre nem kell számítani. A kapubejárókat reggel és este szabaddá teszik, egymás melletti keresztutcákat egyszerre nem zárnak le. A vonalfelújítás előreláthatólag a nyár végéig tart majd.

Olvasóink írták

  • 3. szeti 2011. február 15. 20:35
    „remélme, ezzel nem csúsznak annyit...”
  • 2. varadipal 2011. február 15. 10:22
    „Hamarabb lesz kész, mint Kósa stadionja Debrecenben.”
  • 1. Attis2 2011. február 15. 09:34
    „Mivel a Novetel Hotel,és Anna-kút között faltól falig megújúl a körút,szerintem értelmesebb lenne,és gyorsabban haladnának a munkával,ha azt a rész majd a munkálatok ideje alatt egyirányusitanák,úgy mint a Kálvária egy részét,ahol füves vágány van! Mert én tegnap azt hallottam Csanádi Zoltán úrtól a TV-ben,hogy megmarad a 2*1 sávos rend ez ídő alatt is.”

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Delmagyar.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Segélyvonal a szexuális erőszak áldozatainak

Segélyvonalat hozott létre a NANE Egyesület a KERET Koalíció tagjaként a szexuális erőszak áldozatai és azok támogatói számára. Tovább olvasom