Délmagyar logó

2018. 03. 20. kedd - Klaudia -3°C | 4°C Még több cikk.

Kék tüntető a teátrumnál

A Stefánia környékén nagy az elhagyott-Trabant-sűrűség. A régi Hungária mellett „lakott" évekig a szocialista autógyártás eme remeke, benne pedig két kutya. Egyszer csak eltűnt a Trabi, kutyástul. Tegnap reggel viszont egy tüneményes bilikék tüntetett a teátrumi körforgalom – kellős közepén.

A Stefánia környékén nagy az elhagyott-Trabant-sűrűség. A régi Hungária mellett „lakott" évekig a szocialista autógyártás eme remeke, benne pedig két kutya. Emberszemnek láthatatlan gazdijuk gondoskodott róluk, ezt bizonyította, hogy nem haltak éhen-szomjan, néha az ablakot is lehúzta nekik, hogy a levegőt se kelljen nélkülözniük.

Egyszer csak eltűnt a Trabi, kutyástul. Tegnap reggel viszont egy tüneményes bilikék tüntetett a teátrumi körforgalom – kellős közepén. Csoda, hogy nem lett koccanás a vége, mert a csúcsforgalom résztvevői mind hökkenten bámulták a kör közepén trónoló autómatuzsálemet.

Hogyan került oda? Nem tudja senki, kivéve, aki odakormányozta-tolta-tette, s aztán otthagyta. A kék Trabi megadóan tűrte a közszemlét, mígnem rendőri kérésre elszállították a Bakay Nándor utcai Szepark-telepre.

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Delmagyar.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Másfél milliós adomány a szívsebészetnek

Másfél millió forint értékű műszert adományozott egy makói férfi a szegedi szívsebészeti klinikának.… Tovább olvasom