Délmagyar logó

2018. 03. 18. vasárnap - Sándor, Ede -4°C | 5°C Még több cikk.

Kellékek a lány- és legénybúcsúra – a szexshopból

Szeged - Mit ér egy lánybúcsú férfi nemiszerv alakú szívószál nélkül? És mikor kapjon a vőlegény egy guminőt, ha nem az utolsó "szabad" estéjén? Megtudtuk, a szado-mazo termékek is egyre népszerűbbek.
Hosszú évekkel ezelőtt még pirongva nevetgéltek a lányok egy-egy lánybúcsús ajándékon, mára szinte kötelező bulikellékek lettek a férfi nemiszervet formázó szívószálak, nyalókák vagy sütemények. Az egyre nagyobb keresletet széles választékkal igyekeznek kielégíteni a szexshopok Szegeden is.

Összedobják az árát

 Egyre többen keresik fel a szexshopokat a lány- illetve legénybúcsúk előtt, viszont egyre kevesebbet költenek – mondta az eladó a Kárász utcai üzletben. Az apróbb kiegészítők (szívószál, nyalóka) ára nemigen haladta meg az 1000 forintot. Egy doboz férfi nemiszerv formájú tészta 3500 forint volt, a legolcsóbb guminő 6500 forintba került, a tematikus társasjátékok ára 10 ezer forint felett volt.
A kisebb, vicces kiegészítőkön túl a menyasszony ügyességét próbára tevő feladatokhoz is gyakran szereznek be kellékeket a felnőtt vásárlókra specializálódott üzletekben, a kosárban landolhat egy-egy bilincs, társasjáték vagy vibrátor is attól függően, hogy mennyire bevállalós lesz az ara a hajadonságát búcsúztató partin.

– A lányoknál szempont a praktikusság. Igyekeznek a menyasszony személyisége alapján választani, nehogy megsértődjön egy-egy „durvább" kiegészítő miatt. Jobban átgondolják, mire költenek és mennyit, nemigen lépnek túl a bulira szánt kereten – mondta el tapasztalatait a Kárász utcai üzlet munkatársa. A maximum, amit az üzletben hagynak a csajok, 20 ezer forint körül van. – A fiúk bevállalósabbak – folytatta. – Bejönnek, és amikor meglátják, mekkora a kínálat, belelendülnek a vásárlásba, sokszor jóval átlépik a terv szerinti összeget.

Megtudtuk, a fiúk az apróbb partikellékek mellett szívesen lepik meg a vőlegényt nagyobb ajándékokkal. A guminő népszerűsége töretlen, ahogyan a műanyag női nemiszervé is, és állítólag egyre több legénybúcsún felbukkannak a szado-mazo termékek.
 
18+ Partikellékek a szexshopból 18+ Fotó: Frank Yvette (Galéria)

hirdetés

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

A polgármesterre is rátámadt az őrjöngő férfi Bakson

Az agrasszív 50 éves férfi összetört egy padot, kiabált a járókelőkkel és megrúgta a vegyesbolt… Tovább olvasom