Délmagyar logó

2017. 09. 22. péntek - Móric 11°C | 17°C Még több cikk.

Kemény sport mellett belefér egy kis bűnözés is

Kemény sport mellett belefér egy kis bűnözés is
Mennyi munka és lemondás áll egy sikeres fogyókúra mögött? Erre keressük a választ sorozatunkban, amelyben a Szegedi Városi Fogyókúraverseny egyik indulójának súlyvesztését követjük nyomon. A 17 éves Ricsi most már izmot épít.
Két hónapja tart a Szegedi Városi Fogyókúraverseny, amelynek egyik indulójának sorsát mi is rendszeresen nyomon követjük. Tolnai Ricsi két hete 8 kiló mínusznál tartott. Akkor volt a hivatalos bemérés, azóta nem állt mérlegre, mert mint mondta, neki nem a számok számítanak.

– Sokkal fontosabb mutatószám, hogy ismét fel tudom venni a régi ruháimat. Az XL-es pólót L-esre cseréltem, a 42-43-as ruhák helyett pedig 37-38-asat hordok – mesélte. – Két éve nem hordtam ilyen kicsi holmikat, örülök, hogy újra elővehettem néhány kedvelt cuccomat.

Ricsi elmondta: a kezdeti gyors fogyás mostanra lelassult, ez azonban várható volt: a víz gyorsan távozik a szervezetből, a zsírégetés viszont kemény munka. A 17 éves fiatalember ezért intenzívebben is sportol. – Többet vagyok futópadon, és keményebben nyomom a spinninget. A konditeremben pedig igyekszem minden izmomat átmozgatni, hogy ne épüljenek le a fogyás során.

Ilyen intenzív sport mellett a fiatalember azt mondja: belefér néha a bűnözés is. – Nem vagyok mazochista, ezért nem tartok be szigorúan minden étkezési szabályt. Nyugodt szívvel megeszem, amit megkívánok, mert tudom, hogy utána úgyis ledolgozom. Nem lehetne például égetett szeszt sem inni, mert az tele van kalóriával. De kérdem én: e nélkül hogyan lehetett volna megünnepelni a barátom 18. születésnapját?

Kép: Húzd meg jobban.  Ricsi igyekszik minden izmát átmozgatni a konditeremben.

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Delmagyar.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Ásóval és lapáttal a zsarnokság ellen

Ásóval és lapáttal a zsarnokság ellen
A szabadságharc egy pillanatában minden tekintet Szegedre szegeződött. Tovább olvasom