Délmagyar logó

2018. 03. 18. vasárnap - Sándor, Ede -4°C | 5°C Még több cikk.

Képben, szóban 2013

Süllyedő Szőke Tisza, trafikháború, Vajda Attila világbajnoki címe – emlékek 2013-ból, amelyek sokáig velünk maradnak. Mik voltak az év legfontosabb eseményei?

Nap mint nap versenyt futunk az idővel, egyre kevesebb lehetőséget hagyunk magunknak megélni a pillanatot. Valami egy percre érdekessé válik – hogy aztán gyorsan átadja a helyét figyelmünk középpontjában egy még frissebb, még izgalmasabb hírnek.

Részlet a könyvből
Részlet a könyvből


Pedig annyi minden történik Csongrád megyében, ami nem csak egy percre érdekes! A Délmagyarország és a Délvilág ezért idén új kiadványt nyújt át az olvasónak, az év krónikáját, Képben, szóban 2013 címmel.
A 100 oldalas, impozáns magazinban az év kiemelkedő közéleti, gazdasági, kulturális eseményeit, sporteredményeit vesszük számba, rengeteg fotóval illusztrálva. Évet értékel többek között Kiss-Rigó László megyés püspök, Lukács János megyei rendőrfőkapitány, Borovics Tamás színművész, Vajda Attila olimpiai és világbajnok kenus és Lengyel Imre gazdasági szakértő, az SZTE GTK professzora is.


A kiadvány ára 490 forint, Délmagyarország-hűségkártyával 390.

Megvásárolható a Délmagyarország és a Délvilág ügyfélszolgálati irodáiban:
• Szeged, Gutenberg u. 5.
• Szeged, Szabadkai út 20.
• Hódmezővásárhely, Kinizsi u. 27.
• Makó, Szegedi u. 9-13.
• Szentes, Kossuth u. 8.
• Déli Apró Szerkesztőség, Szeged, Szilágyi u. (a mentőállomással szemben)

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Delmagyar.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Szeged Szépe: a 19 éves Czibolya Nikolett

A sándorfalvi lánynak csak elindulnia kell egy szépségversenyen, a siker garantált. Ezúttal 16 lányt utasított maga mögé. Tovább olvasom