Délmagyar logó

2017. 02. 24. péntek - Mátyás 6°C | 12°C Még több cikk.

Képzelje el!! Nyert páros belépőt?

Szeged – Kisorsoltuk a páros belépőket a Képzelt riport egy amerikai popfesztiválról című rockmusicalre. Ott van a szerencsések között?

Arra a kérdésre vártunk választ a három páros belépő egyikéért cserébe, hogy mikor készült a rockmusical alapjául szolgáló Déry Tibor-kisregény. A helyes megfejtés 1971 volt. Nagyon sokan játszottak velünk a szerencse ezúttal alábbi olvasóinknak kedvezett:

Barát Józsefné
Vaska-Potharn Henriett
Széll Istvánné

Gratulálunk nekik! Tiszteletjegyüket az újszegedi sportcsarnok jegypénztárában vehetik át nevük, mobiltelefonszámuk bemondásával, valamint a nyereményt igazoló sms bemutatásával.


Korábban írtuk:
Az immár klasszikus rockmusical az Orfeusz-motívumra épül: a szerelmes férfi (József) alászáll az „alvilágba" elragadott kedvese (Eszter) megkeresésére. Déry Tibor által megírt pokol az elhíresült Altamonti fesztivál, ahol a Rolling Stones együttes koncertjén egy fekete fiút meggyilkoltak a fékevesztett hangulatban.


Ez a drámai alaphelyzet alkalmat ad az írónak arra, hogy nyíltan, megrázóan szóljon terrorról, kirekesztettségről, etnikai és szexuális másságokról, felemelje szavát a kábítószer ellen, döbbenetes erővel fogalmazza meg egy értékvesztett világban útját kereső fiatalság magányát, kétségbeesettségét, tisztaság utáni vágyát.
Presser Gábor slágerré vált dalai minden korosztály számára meghatározóak, biztosítják a produkció iránti érdeklődést.


Az előadás a Pannon Várszínház produkciója, a darab főszerepeit Sánta László, Zayzon Csaba, Egyed Brigitta, Oravecz Edit, Koscsisák András alakítják, Krámer György koreográfiájával.

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Delmagyar.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Jövőre is lesz Deja Vu

Szegeden ünneplő 20 éves Scooter, nagy sikerű családi nap, remek hangulatú koncertek és több mint 20 ezer látogató – véget ért a 2. Deja Vu fesztivál. Tovább olvasom