Gyűjtse össze az érdekes cikekket a címek mellett lévő később elolvasom ikonokkal!

Szeged - delmagyar.hu

2015. 08. 28. péntek - Ágoston

Még több

Itt vagyok: Nyitólap > Szeged hírei > Kerényi Imre: ma a labancok és a francia segédcsapatok a megszálló EU szerepét játsszák

Kerényi Imre: ma a labancok és a francia segédcsapatok a megszálló EU szerepét játsszák

A Kossuth-díjas rendező szerint az EU megszállná Magyarországot, de a magyarokkal és a lengyelekkel szembetalálva magát Brüsszel végül tisztelni fog minket.

Delmagyar.hu - 2012.03.15. 12:47
Megosztás: Facebook Twitter E-mail
A történelem során az országot megszálló csapatokhoz hasonlította az Európai Uniót Kerényi Imre Szegeden március 15-én. A Kossuth-díjas rendező a szőregi Kossuth Lajos Általános Iskola ünnepségén beszélt. A legünnepebb ünnepnek, az ünnepek ünnepének nevezte március 15-ét, amelynek meséjét akkor is el kell mondani, ha Kun Béla vörösterrorja tombol, ha Horthy Miklós a legnagyobb hadúr az országban, vagy akkor, ha Medgyessy „leócsítja" a forintot, Gyurcsány lovasrohamot vezényel, vagy Brüsszel akar diktálni.

Szőregen Kerényivel emlékeztek. Fotó: Frank Yvette  (képgaléria)

Elmondta: bár Szőreg szép nyugalomban ünnepel, ma egész Európa Budapestre figyel, ahol „a labancok és francia segédcsapatok a megszálló EU szerepét játsszák". De csak a saját gyengeségüket fogják megtapasztalni a magyarokkal és lengyelekkel szemben és végül Brüsszelben is elfogadják és tisztelni fogják a magyarok legszebb arcát – amelyet az ország a függetlenségért vívott harcok során mutat. Végül felszólította a jelenlevőket, hogy ha tehetik, menjenek a fővárosba.
Megosztás: Facebook Twitter E-mail

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Delmagyar.hu Facebook oldalán!

Moderálásra küldöm 71. pistimolnar 2012.03.19. 20:16

Az sem lehet különb nála, aki idehívta ezt az elmeháborodottat!

Moderálásra küldöm 70. füzy 2012.03.18. 18:00

Nézzük, mi is történne: visszaállítanánk a 6-7 cukorgyárunkat, és beindítanánk a termelést - munkahelyek!! Visszaállítanánk a sok konzervgyárunkat, és beindulna a termelés - munkahelyek!!! Visszaállítanánk a disznóólakat ( pöttyös labda nélkül ) tojnának a tyúkok a kisebb ketrecekben ( tudom, állatkínzó vagyok - idiótizmus!!!) Nem adnának el nekünk: mit? a selejt szarukat, amit máshová nem tudnak eladni? Nem vennének tőlünk? majd venne más, pl a sokat átkozott KELET. Mindig mezőgazdasági ország voltunk ,és ENNI KELL !! Autózni lehet Ladával is ( igaz, kényelmetlenebb. ) a gázt, az olajat KELETRŐL kapjuk, és lehet bartellban sokkal olcsóbban, mint ahogy most a rabló MOL számolja...És elveszik a vízumot? Jó! Akkor a kamionok fizetnek a be-és az átlépésért is. ( csökkenne a forgalom? Talán nem is baj, nem mennek úgy tönkre az útjaink, nem szennyeznék tele a tüdőnket, stb..)
A sok agyament azért elgondolkodhatna azon, hogy 9 - kilenc!!! - ország mellénk állt. Sok hibája van a kormánynak.… Tovább olvasom »

Moderálásra küldöm 69. havranek 2012.03.18. 16:55

Ha emlékeim nem csalnak a mai kormánypárt dolgozta ki a csatlakozási feltételek mezőgazdasági fejezetét !
Ha emlékeim nem csalnak a mai kormánypárt még ellenzékben számtalanszor kérte számon az akkori kormánytól a csatlakozás elhúzódását !
Ha emlékeim nem csalnak a mai kormánypártok egyhangúlag támogatták a belépést !
Ha Ők is visszaemlékeznek az EU nem hívott bennünket ,sőt az EU nem "főnöknek" vett fel bennünket nos ezt tudtuk elfogadtuk akkor talán értelmesen együttműködve dolgozhatnánk végre hazánk (minden állampolgár hazája) érdekében is és több mint húsz év után már jó volna látni valamit az ígért jobb életből !

Moderálásra küldöm 68. macs 2012.03.18. 13:27

67. saturnus,
szerinted azok közül, akik most vicsorognak az EU-ra, hányan gondolták végig mi is történe, ha valóban kilépnénk?
Szerintem egy se.

Moderálásra küldöm 67. saturnus 2012.03.18. 09:06

51.lackó50/ EU-n kívül azonnal a következő történne az országgal és annak lakosságával. Az ország schengeni határok azonnal megszűnnének,kötelező vízum Európa többi országába. EU támogatások elvonása a félzárkózáshoz. Gazdasági blokád bevezetése,se el nem adnának nekünk semmit de nem is vennének semmit. Azonnal az albánok szintjére esnénk és biztos száz évig a nyomor legeslegaljára süllyednénk. Magyarország szinte 75% ban az EU gazdasága tartja fenn. Energiánk 90% -a külföldről jön.Minden környező ország EU tag egy lépés és Szerbia is EU tag lesz. Teljesen elszigetelődnénk mint fehér Oroszország csak avval a különbséggel, hogy azt úgy ahogy az Oroszország tartja fenn míg minket senki sem támogatna. Tehát azzal érvelni ,hogy lépjünk ki az EU -ból lakosság elleni bűntett mert félrevezeti a lakosságot és ezzel a hitegetéssel vesztébe sodorja a magyar népet. Ez emberiesség elleni bűn tett.

Moderálásra küldöm 66. saturnus 2012.03.18. 08:47

Ez az ember a kommunista ideológia október 7,április 4,ünnepek rendezője volt felvonulások ,díszletek és kellékek ,most köpönyeget fordítva a fasiszták mellé állt. Nem a magyar néppel van baja az EU- nak hanem orbánnal és a kormányával mert borzasztó rombolás felé vezeti gazdaság politikájával az országot és annak lakosságát. Kettős beszédével mást mond és mást csinál.

Moderálásra küldöm 65. Hammada_Fleet 2012.03.18. 00:03

Undorító. Gyerekeket ennek kitenni pedig pedofília.

Moderálásra küldöm 64. babar 2012.03.16. 12:29

Miért van az, hogy 50 hozzászólást el kell olvasnom mire találok egy értelmeset is köztük?
51. Lackó50
jól látod, de sajna a kisebbséghez tartozol!

Moderálásra küldöm 63. magyarock1 2012.03.16. 12:08

Egyet értek Kerényivel, mert én értem miről beszél, ellentétben a sok tájékozatlannal.

Moderálásra küldöm 62. füzy 2012.03.16. 11:30

racionalitás? Ajánlok egy Petőfi-verset a figyelmedbe: " fázunk és éhezünk, átlőve oldalunk, részünk minden nyomor, de szabadok vagyunk!" És nem akarunk rabszolgák lenni a saját hazánkban. A magyar már csak ilyen: befogad, szeret, segít, tiszteli a "vendégjogot", de nem enged az erőszaknak, csak megtörni lehet a gerincét, meghajlítani nem, ezt már régen tudhatnák Európában!
A hozzád hasonlóknak pedig nagy "honfitársunk" szavait ajánlom: " el lehet menni"! ( Még mindig többet ér egy gyenge oroszlán, mint tíz bivalyerős nyúl!)


Töltés, kérem várjon!
ˆaz oldal tetejéreˆ

hirdetés

HIRDETÉS

Cikkajánló

bezár
asdasd
Kérem várjon, jelentkezését rögzítjük...