Délmagyar logó

2018. 08. 18. szombat - Ilona 20°C | 30°C Még több cikk.

Keresik a béketelepi játszótér megrongálóját - százezer forint jár a nyomravezetőnek

A Szegedi Környezetgazdálkodási Nonprofit Kft. a lakosság segítségét kéri a rongáló megtalálásában.
Lapunk is megírta: ismeretlen tettes vagy tettesek a róla lelopható vasakért tönkretették a béketelepi játszótér hintáját. Az elkövető előkerítésében a Szegedi Környezetgazdálkodási Nonprofit Kft. kéri a lakosság segítő közreműködését.

"A Régi Posta úti játszótér hintáját szándékosan elfűrészelték, hogy a szárakat tartó fémkengyelt eltulajdoníthassák az elkövetők, amivel 330 000 forintos kárt okoztak. Társaságunk a múlt héten ismeretlen tettes ellen, szándékos rongálás és lopás miatt megtette a feljelentést" - áll a környezetgazdálkodás felhívásában. A Szegedi Környezetgazdálkodási Nonprofit Kft. nettó 100.000 forint díjat ajánl fel a nyomravezetőnek.

A díjkitűzés összegét annak fizethetik ki, aki az elkövető személyével kapcsolatban olyan pontos adatokkal rendelkezik, melyek segítségével az elkövető azonosítható; megalapozható a gyanú, hogy valóban az illető a bűnös; és ismereteit az eljárás során a hatóság rendelkezésére bocsátja.

A rongálással, és az elkövető személyével kapcsolatban a lakosság a környezetgazdálkodás központi telefonszámán (62/777-222) teheti meg a bejelentést.

hirdetés

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Lehet, hogy nem ez Szeged legszebb eladó háza, de hogy a legcukibb, az biztos!

Lehet, hogy nem ez Szeged legszebb eladó háza, de hogy a legcukibb, az biztos!
Persze a rajongáshoz szükséges a régiségek iránti fogékonyság és az egyszerűség szeretete. A Vám… Tovább olvasom