Délmagyar logó

2017. 12. 13. szerda - Luca, Otília 0°C | 12°C Még több cikk.

Keresik a legjobb tanárokat

Az ország legjobb matematika- és fizikatanárait keresi az Ericsson, amely 1999 óta minden évben elismeri a legkiemelkedőbbek munkáját.
A 250 ezer forintos támogatással járó díjat azok kaphatják meg, akik szakmai munkájukkal és emberi hozzáállásukkal segítik, hogy a hazai műszaki és természettudományi diplomások tudása világszintű legyen, és vonzóvá tegye a beruházást infokommunikációs csúcstechnológiák kutatás-fejlesztésébe itthon. A díj idén is kiegészül egy másik programmal, amelynek köszönhetően az Ericsson-díj-nyertesek iskolái maximum egymillió forint értékű eszközvásárlásra pályázhatnak.

A pályázati adatlapok március 15. éjfélig lesznek elérhetők. A pályázatokat kizárólag online lehet benyújtani. Kérdés esetén a következő e-mail-címre írhatnak: matfund@komal.hu. A szakmai bizottságok a benyújtott írásos javaslatok alapján részletes indoklást mellékelve javaslatot tesznek a jelöltek sorrendjéről, amely alapján április 20-áig döntenek a díjazandók személyéről.

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Delmagyar.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Tizenhét személyt csapott be üdülési jog értékesítésével

A budapesti férfi közvetítői díjat vett át üdülési jog értékesítésére, miközben célja kizárólag a közvetítői díj megszerzése volt. Tovább olvasom