Délmagyar logó

2017. 12. 18. hétfő - Auguszta -4°C | 3°C Még több cikk.

Keresik Az év orvosát

Csongrád megye - Bárki jelölheti szak- vagy háziorvosát, illetve a kezelése, gyógyulása során megismert osztály összes munkatársát a kilencedik alkalommal meghirdetett Astellas-díj - Az év orvosa pályázatra.
Aki a kórházban, klinikán, rendelőintézetben, vagy bármely más hazai egészségügyi intézményben megtapasztalt emberséget és jót a nyilvánosság előtt is szívesen megköszönné, annak elég csak megírni saját történetét, és azon keresztül bemutatni orvosa, illetve a jelölt osztály különleges teljesítményét, emberségét. „Fontos, hogy mindezek megosztásával, az arra érdemes orvosok méltó elismerésével közösen tegyünk az orvosok és az orvosi hivatás megbecsülésének erősítéséért" – fogalmaznak a pályázat kiírói.

A jelöléseket jövő év február 14-én éjfélig várják az evorvosa@astellasdij.hu e-mail-címre. A gyermekorvosok külön elismerése érdekében rajzpályázatot is hirdetnek a szervezők, amelyre az 5 és 12 év közötti gyerekek munkáit várják. Azt kérik, doktor nénijükkel, doktor bácsijukkal kapcsolatos kedvenc történeteiket rajzolják meg, és mutassák be, miért az ő orvosuk a legkedvesebb az egész világon. A pályázatokkal kapcsolatos további információk a www.astellasdij.hu oldalon találhatók.

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Delmagyar.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

10 éve úsznak a Némóval a szegedi ovisok

10 éve úsznak a Némóval a szegedi ovisok
Főiskolások által megálmodott garázscégként indult, egy évtized alatt pedig Szeged legismertebb… Tovább olvasom