Délmagyar logó

2018. 06. 24. vasárnap - Iván 12°C | 21°C Még több cikk.

Keressük a legjobb édesanyát és nagymamát

Szeged - Keressük a legjobb anyát és nagymamát – a játék szereplőire az újságban elhelyezett szelvénnyel lehet szavazni. Történeteket is várunk jelöltjeikről, a legérdekesebbeket pedig közzétesszük. Tegnap ovisokat faggattunk.
A Klebelsberg-telepi Óvoda Csicseri csoportjában központi téma az evés – legalább is ez derült ki a gyerkőcök válaszaiból. Amikor arra kértük őket, fejtsék ki, miért szeretik annyira az anyukájukat, legtöbbjük azt emelte ki: „Mert finomat főz!" Kétség nem fér hozzá, hogy az ember legkedvesebb szakácsa az édesanyja, főleg, ha gyermeke kedvében járva, a kicsi vagy éppen már felnőtt utód kedvenc eledelét készíti. Császár Nikoletta Ágnes esetében ez nem más, mint a legtöbb gyerek körében gyűlölt főzelék: a spenót. A barna hajú kislány viszont bármikor szívesen kanalazza.

A vidám kis csoportból nem csak a lányok vállalják szívesen a kis kukta szerepét. Németh Botond elárulta: rendszeresen forgolódik anyukája mellett a konyhában. A törpikék anyák napja előtt barkácsdélutánt rendeznek, ahol mindegyikük bemutathatja „főzőtudományát": egyszerű kis süteményt készítenek, például kókuszgolyót. Ezzel várják az anyukákat. Közösen ajándékot gyártanak a nagymamáknak – ilyenkor rendre felcsendül az „Orgona ága" kezdetű gyermekdal is.

A Klebelsberg-telepi Óvoda Csicseri csoportjában minden gyerek a saját édesanyját tartja a legjobbnak. Fotó: Schmidt Andrea
A Klebelsberg-telepi Óvoda Csicseri csoportjában minden gyerek a saját édesanyját tartja a legjobbnak.
Fotó: Schmidt Andrea

Természetesen minden gyerek a saját anyukáját tartja a legjobbnak, legszebbnek, legkedvesebbnek. A Délmagyarország és a Délvilág játékra hívja olvasóit: keressük a legjobb anyát és nagymamát. A pályázatra e két kategóriában várjuk a jelentkezést. Szavazni az újságban elhelyezett szelvénnyel lehet – ezeket többször megjelentetjük. A névvel, címmel, telefonszámmal ellátott szelvényeket postai úton várjuk szerkesztőségünkbe (Délmagyarország Kiadó, 6740 Szeged, Pf. 153), illetve ügyfélszolgálatainkon: Szegeden a Gutenberg utca 5. és a Szabadkai út 20. szám alatt, Szentesen a Kossuth utca 8., Makón a Szegedi utca 9–13., Hódmezővásárhelyen pedig a Kinizsi utca 27. szám alatt. Egy borítékba több szelvényt is beletehetnek, hiszen a legtöbb szavazatot gyűjtő anyuka és nagymama lesz a befutó. A cél érdekében vásároljanak egyszerre több napilapot az újságárusoknál!

Kampányolhatnak is: a lapot előfizető ismerősöktől, szomszédoktól gyűjtsék össze a szelvényt, a gyerekek osztálytársaik, tanáraik segítségét is kérhetik a szelvényvadászatban.

Kérjük, néhány mondatban azt is írják meg a szerkesz-
toseg@delmagyar.hu e-mail címre, miért a jelöltjük a legjobb anyuka, nagymama. A legérdekesebb történeteket megjelentetjük. A legtöbb szavazatot kapott anyuka és nagymama értékes nyereményeket kap. A szelvényeket április 22-ig várjuk.

Olvasóink írták

 • 6. bánki 2011. március 30. 01:08
  „Előttem szólóknak!

  A DM papíralapú, mondjuk újság, aktuális fényképe alapján a fényképen látható hölgyet javasolnám.
  Fotogén, középkorú, gyerekes és nem életunt depressziós, celeb, szingli, szőke p@-a stb.

  Lehet hogy marketing, de bejött.”
 • 5. Bomi 2011. március 30. 00:12
  „Ennek az a lényege, hogy minél több újság fogyjon az újságárusoknál és az üzletekben?:-)))”
 • 4. sügér63 2011. március 29. 21:50
  „Mekkora baro.ság az újság részéről. Vegyenek már fel ötletgazdag, kreatív egyéneket!”
 • 3. Nórikám 2011. március 29. 21:50
  „Enyéimnek én vagyok a legjobb! Egyik unokám szerint"szuper nagyi" /különösen mióta internetezek is /nagyon büszke rám! Én meg Rá !”
 • 2. rika10 2011. március 29. 16:11
  „Fölösleges itt legjobbazni.
  Én is megtaláltam és el is veszítettem.”
 • 1. jozko 2011. március 29. 13:25
  „Megtaláltam.”

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Delmagyar.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Koponyákat találtak a Közép fasoron

Két emberi koponyát is találtak a közelmúltban az újszegedi Közép fasoron, az egykori egyetemi bisztró környékén. Tovább olvasom