Délmagyar logó

2018. 03. 20. kedd - Klaudia -3°C | 4°C Még több cikk.

Keresztes Ildikó Drakulával táncol a Szabadtérin

Keresztes Ildikó Drakulával táncol a Szabadtérin
Misztikus, boszorkányos karakter bőrébe bújik a népszerű énekes-színésznő, Keresztes Ildikó idén nyáron a szabadtérin. A Drakula utolsó tánca című produkcióban Novák Péter is szerepel a Dóm téren.
Idén júliusban vérszomjas vámpír vadászik fiatal nőkre a szegedi éjszakában: a legendás vámpírgróf, Drakula mágnesként vonzza majd magához a megbűvölt asszonyokat. A Szegedi Szabadtéri Játékok 2016-os évadának egyik izgalmasnak ígérkező bemutatója lesz a Drakula utolsó tánca című táncprodukció.

Keresztes Ildikó, aki nemrég a Sztárban sztár című műsorban is bebizonyította, hogy sokoldalú és fáradhatatlan tehetség, különleges színészi feladatot kapott a látványos produkcióban. Az énekesnő buja, rekedt hangjával, vadságával, zabolázhatatlan energiáival jó választásnak tűnik az előadás titokzatos boszorkányának szerepére. A darab ráadásul erdélyi környezetben játszódik, nagy hangsúlyt kap benne az erdélyi népzene sokszínű dallamvilága és az ott élők virtuóz táncai. A marosvásárhelyi születésű művésznőnek márpedig a vérében van az erdélyi virtus.

Az előadás a Magyar Nemzeti Táncegyüttessel kerül színre július 8-án és 9-én, a Kossuth-díjas Zsuráfszky Zoltán rendezésében. Az idősebb Drakulát a rendező alakítja majd, a fiatal gróf Sánta Gergő lesz. A vándor-mutatványos szerepében Novák Pétert láthatják a nézők. A forgatókönyvet Vincze Zsuzsa írta.

Keresztes Ildikó különleges színészi feladatot kapott a látványosnak ígérkező nyári, Dóm téri táncprodukcióban.

hirdetés

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

A Dél-Alföld az élmezőnyben véradásban, de az ajándékok sem csábítják a fiatalokat

A Dél-Alföld az élmezőnyben véradásban, de az ajándékok sem csábítják a fiatalokat
A dél-alföldi régióban még így is magasabb a véradókedv az országos átlagnál. Sőt, vannak olyan családok, amelyeknek minden tagja rendszeres donor. Tovább olvasom