Délmagyar logó

2017. 12. 14. csütörtök - Szilárda -1°C | 8°C Még több cikk.

Két betegszállító kocsit kap a gyermekklinika

Szeged - Egy hónapon belül két új betegszállító kocsit kap a szegedi gyermekklinika – erről állapodott meg tegnap egy hatvani cég tulajdonosa és az intézmény vezetője. Az eredetileg felajánlott egy helyett tehát két kocsi érkezik hamarosan az intézménybe, hogy leválthassa a 17 éve betegszállításra használt bevásárlókocsikat.
Beváltotta ígéretét a Tech-medical Kft. tulajdonosa: tegnap Szegedre érkezett, hogy facebookos felajánlásáról tárgyaljon a gyermekklinika vezetőjével. Mint arról beszámoltunk, Torda Tibor a közösségi oldalon jelentette be péntek este: egy komplett NTS (újszülött-transport) rendszert ajánl fel az intézménynek, ahol 17 éve fém bevásárlókocsikban szállítják a kicsiket.

Ezt a rendszert egy altatóorvos vezette be annak idején: megunta, hogy korábban kézben cipelték a gyerekeket. Az ügy azért lett most aktuális, mert egy apuka feltette a Facebookra, milyen körülmények között gyógyítanak a klinikán, fotója pedig bejárta az országot. Torda Tibor egyfajta kísérletet is végzett: kíváncsi volt, a pozitív hír is bejárja-e olyan gyorsan a világhálót, mint a negatív. Ráadásul végül nem is egy, hanem két kocsit ad majd a klinikának.

– Sikerült mindenben megállapodnunk: nagyjából egy hónap alatt leszünk kész a gyártással. Az igényeknek megfelelően pedig olyan kocsikat hozunk, amelyek nem csupán csecsemők, hanem kisgyerekek szállítására is alkalmasak lesznek, intézményen belül és intézmények között egyaránt.

hirdetés

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Elúszott a lakásuk a csaló miatt

Építési vállalkozónak, ingatlanközvetítőnek adja ki magát az a férfi, akinek a vállalkozásába szegedi olvasónk hosszas mérlegelés után 4 millió forinttal beszállt. Tovább olvasom