Délmagyar logó

2018. 03. 20. kedd - Klaudia -3°C | 4°C Még több cikk.

Két helyszín két páros belépő! Kisorsoltuk a jegyeket az Acappella Fesztiválra!

Szeged – Villámjátékunkban a VII. Fool Moon Nemzetközi Acappella Fesztivál pénteki és szombati előadásaira lehetett páros belépőket nyerni. Sorsoltunk, nyert?
Arra voltunk kíváncsiak a páros belépőkért, hogy ki a Fool Moon együttes konferansziéja. A helyes megfejtés Wodala Barnabás. A velünk játszó olvasók közül a szerencse ezúttal az alábbiaknak kedvezett:

péntekre a JATE Klubba
Óvári Izabella
és Szarka Attila
nyert belépőt.

Szombatra az IH Rendzvényközpontba
Almási-Márki Annamária és Berezvai Szilvia
nyert jegyeket.

A belépőket az olvasók a helyszínen vehetik át. Gratulálunk!

Korábban írtuk

Október 7-8-án rendezik meg Szegeden a VII. Fool Moon Nemzetközi Acappella Fesztivált. A két nap két különböző helyszínen, két külön téma köré csoportosul.


Pénteken a JATE Klubban egészen újszerű és egyedi ötlettel állnak elő. Az acappella műfajon belül külföldön már régóta létezik a komédia kategória, mely azokat az együtteseket foglalja magába, amelyek a barbershopos, popos acappella hangzást mókás, vicces színpadi elemekkel, öltözékkel és show-val színezik tovább. Ekkor este nyolctól Ricsi fiú, Fool Moon és Kovács András Péter lép színpadra, kilenctől pedig a Jazzation.

Stouxingers, az acapella reformátorai
Stouxingers, az acapella reformátorai

Szombaton az IH Rendezvényközpontban a Fool Moon együttes ismét egy nagynevű külföldi előadót mutat be a magyar közönségnek. A Stouxingers neve Európában egyet jelent az az újszerű effektekkel, a progresszivitással és az acappella hangzásvilágának megújításával. A Fool Moon este fél nyolctól, a Stouxingers pedig fél kilenctől énekel.

Ők a Stouxingers


Olvasóink írták

  • 1. JoyceLynn_Aryan_Nation_Campbell 2011. október 05. 11:23
    „Acappella két p, ahogy a plakáton is látszik. Csak szólok.”

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Delmagyar.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Több jogot kér a régió a kormánytól

Több vállalkozástól is muszáj visszakérnie a támogatást a regionális fejlesztési tanácsnak, mert a válság miatt nem tudták 100 százalékig teljesíteni, amit vállaltak. Tovább olvasom