Délmagyar logó

2018. 06. 21. csütörtök - Alajos, Leila 20°C | 29°C Még több cikk.

Két kiállítás kedvezményes szabadtéri jegyet ér

Tíz százalék kedvezménnyel vásárolhatja meg a jövő évi szabadtéri előadásaira szóló jegyét, aki Szeged-kártyájára összegyűjti az ehhez szükséges bónuszpontokat. Mindössze kombinált jegyet kell váltani a REÖK aktuális kiállításaira.

Tavaly is rendkívül népszerűnek bizonyult az a kezdeményezés, amelynek során a Szegedi Szabadtéri Játékok élményeire áhítozó nézők Szeged-kártyán összegyűjtött pontjaikkal kedvezményesen vásárolhatták meg belépőiket. Ehhez most mindössze nyolcszáz forintért kell kombinált jegyet venni a REÖK két aktuális, nagy tárlatára, a Németh György fotóit és a Gerle-Benes művészházaspár alkotásait bemutató kiállításra. A REÖK-belépőért cserébe automatikusan jóváírnak tíz pontot a Szeged-kártyán, ami egy szabadtéri jegy esetében tíz százalék kedvezményt jelent.

Így nemcsak a Dóm térre juthat be kedvezőbb áron az, aki csatlakozik az akcióhoz, hanem egy kitűnő képzőművészeti élménnyel is gazdagabb lesz. Keleti Éva országosan ismert, kiváló fotográfus nyitotta meg Németh György tárlatát, és így nyilatkozott a képekről: „Valóban megkönnyeztem a kiállítást. A tanyavilágról készített képei az emberi érzelmeknek olyan fokú megszólalása, ami egy fotográfusnál nagyon ritka. Rembrandti eszközökkel világít." A tanyavilág mellett láthatók még erdélyi, kubai és spanyolországi képek is.

Fesztiválhangulat a Dóm téren.
Fesztiválhangulat a Dóm téren.

Gerle Margit és Benes József Utak című kiállítása izgalmas ötvözete a kezdet és az elmúlás képzőművészeti megjelenésének. A művésznő szobrai a természet lenyűgöző szépségét és erejét szimbolizálják, míg a művész grafikái egyfajta rideg poklot lepleznek le.

A Szeged-kártya továbbra is ingyenesen igényelhető a REÖK-ben található jegyirodán, így annak sem kell csüggednie, aki még nem rendelkezik vele. A képzőművészeti élmény során a kártyán összegyűlt pontokat pedig mindenképpen érdemes mielőbb beváltani a Fesztivál Jegyirodán, hiszen az akció csak egy ideig érvényes, később már más feltételekkel folytatódik a gyűjtés. Az általános szabályok a szegediszabadteri.hu oldalon olvashatók.

Szabadtéri jegy üdülési csekkért is

Most is alkalom nyílik arra, hogy a nézők üdülési csekkel váltsák meg belépőiket a jövő nyáron színre kerülő Dóm téri előadásokra. A népszerű és kedvező lehetőséggel több ezren szoktak élni a Fesztivál Jegyirodában, a jegyértékesítés negyede ezen a módon történik.

(x)

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Delmagyar.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Elkísértük a sárgazsák-futárokat

Július eleje óta kerékpárral hordják a szelektív hulladékgyűjtő zsákokat a Szegedi Környezetgazdálkodási Nonprofit Kft. munkatársai. Tovább olvasom