Délmagyar logó

2018. 03. 18. vasárnap - Sándor, Ede -4°C | 5°C Még több cikk.

Két szegedi fodrász a világversenyen

Ketten utazhatnak Szegedről a moszkvai mesterfodrász-világbajnokságra. A vasárnapi országos versenyen sok tanuló is sikert aratott.
Két szegedi mesterfodrász már biztosan képviseli Magyarországot a moszkvai világbajnokságon. Csányi György a nappali és estélyi frizura, valamint összetett kategóriában elért első helyezésével, Kormány Imréné klasszikus konty második és menyasszonyi konty első helyezésével biztosította továbbjutását a vasárnap Szegeden megrendezett országos fodrász- és kozmetikusbajnokságon.

A szakmai megmérettetésen rajtuk kívül is számos Csongrád megyei tanuló és szakember ért el sikereket. Az első éves női tanulók mezőnyében Török Nikoletta szalontechnikában hatodik, nappali frizurában és összetettben harmadik helyezést ért el, Török Márk pedig szalontechnikában ötödik, nappaliban és összetettben negyedik lett. A másodévesek között Szabó-Battancs Olga nappali frizurájával harmadik, estélyi hajkölteményével első helyezett lett, összetettben második helyre sorolták. Női tanuló szalon vágásban Gondi Tamás nem csak az első helyet, de a legkreatívabb díjat is bezsebelte. Bóka Brigitta klasszikus kontyával a harmadik, menyasszonyi frizurájával a második lett. A felsorolt versenyzők mindegyikét Tombáczné Szemerédi Zsuzsanna készítette fel.

A női tanulók első éves mezőnyében szalontechnikában Kószó Esztert hirdették ki győztesnek. Az ő felkészítője Zsiga Renáta volt. A kozmetikusok versenyében tanuló nappali smink kategóriában Budai Petra a második helyezést érte el, felkészítője Nógrádiné Zsiga Krisztina. Ugyanebben a kategóriában a harmadik helyen Miskolci Kinga végzett, kisfantázia sminkben pedig Szél Orsolya vitte el a harmadik helyet. Őket Dudás Barbara készítette fel.

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Delmagyar.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Gregor rapült a színpadon

Két nagyszabású koncertet adott a Rapülők Budapesten. Geszti Péter zenekara közel százfős… Tovább olvasom