Délmagyar logó

2018. 04. 23. hétfő - Béla 12°C | 27°C Még több cikk.

Kétéves a megújult Délmagyarország Vasárnap Reggel

"Kedves olvasóink!
Október elején lesz két esztendeje, hogy először vehették kezükbe a Délmagyarország minden elemében megújult vasárnapi kiadását. A tördelésében és tartalmában is előremutató stílust képviselő, teljes terjedelmében színes Délmagyarország Vasárnap Reggel az elődlaphoz képest számos olvasóbarát megoldással hívta fel magára a figyelmet."
T. Hámori Ferenc: Tartsanak velünk vasárnapról vasárnapra! Fotó: Karnok Csaba
Kedves olvasóink!

Október elején lesz két esztendeje, hogy először vehették kezükbe a Délmagyarország minden elemében megújult vasárnapi kiadását. A tördelésében és tartalmában is előremutató stílust képviselő, teljes terjedelmében színes Délmagyarország Vasárnap Reggel az elődlaphoz képest számos olvasóbarát megoldással hívta fel magára a figyelmet. Az országos érdekességek mellett egyre több és több oldalon szolgálunk kifejezetten a szűkebb régió lakosait érintő hírekkel, információkkal. Két oldalt szentelünk szűkebb pátriánk színes egyéniségeinek bemutatására, a hétvégi aktualitásoknak. Természetesen nincs újság a legfrissebb sporteredmények nélkül, és a Délmagyarországhoz/Délvilághoz hasonlóan a néhány hónapja Vasárnapi Délmagyarország néven megjelenő újság részletes, helyi programajánlót is tartalmaz.
Második születésnapunk nem vízválasztó, és noha büszkék vagyunk eddigi eredményeinkre – olvasóink száma az említett időszakban hozzávetőlegesen a kétszeresére emelkedett –, csöndben ünnepelünk. Tartson velünk ön is: vasárnapról vasárnapra!

Üdvözlettel:
T. Hámori Ferenc
szerkesztő

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Delmagyar.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

A palackos gázért is többet kell fizetni

Több mint 4 százalékkal drágult a PB-gáz: egy palack cseréje az eddigi 3330 forint helyett 3490… Tovább olvasom