Délmagyar logó

2018. 04. 22. vasárnap - Csilla, Noémi 9°C | 24°C Még több cikk.

Ki a szabadba – nyár a szegedi tavaszban

Fotóriporterünk a szabadtéri programokon talált több embert – ilyenkor hanyagoljuk kicsit a költészet napját –, Újszegeden és a Belvárban is sétálva búcsúztattuk a telet.
Bejöttek a jóslatok, gyönyörű időnk lett a hétvégére, nem csak Szegeden és a megyében, hanem az egész országban is - szóval, jól enged már kifelé a földnek a fagya. Délután 2 órakor a szegedi meteorológiai állomáson 21,5 fokot mértek, ez felet még javul, szóval 22 fok körüli csúcshőmérséklettel zárjuk a szombatot. A jó idő hétfő estig biztosan kitart, utána jöhet két napos lehűlés, ami 5.6 fokkal mérsékli a napi maximumot de utána újra javul az időjárás.

Nyár a szegedi tavaszban. Fotó: Frank Yvette (képgaléria)

Fotóriporter kolléganőnk, Frank Yvette is a szabadtéri programokon talált több embert – ilyenkor kicsit hanyagolják az emberek a költészet napját –, Újszegeden, a Gellért Szabadidőközpontban báránysütéssel avatták az Ínyenckertet, sikeresen egyeztetve az időjárás felelőssel. A belvárosban is nagyon sokan sétáltak, élvezték a napsütést, búcsúztatták a telet.

Ínyenckert nyílt Újszegeden. Fotó: Frank Yvette (képgaléria)

hirdetés

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Bohácsot és Keresztúri Farkast felelősségre vonják Szehő-ügyben

"Valótlanságot állít Botka László, amikor azt a látszatot kelti, hogy a Jobbik volt képviselőjének bármilyen döntése hozzájárult volna a Szegedi Hőszolgáltató csődjéhez." Tovább olvasom