Délmagyar logó

2017. 07. 28. péntek - Szabolcs 15°C | 27°C Még több cikk.

Kiállítás, bemutató a vadasparkban

Környezettudatos magatartással mindenki hozzájárulhat a környezetszennyezés mérsékléséhez, így a globális klímaváltozás csökkentéséhez – hívja föl a figyelmet a Szegedi Vadasparkban tegnap megnyílt, a British Council szervezte ÉszakDélKeletNyugat című fotókiállítás.
Környezettudatos magatartással mindenki hozzájárulhat a környezetszennyezés mérsékléséhez, így a globális klímaváltozás csökkentéséhez – hívja föl a figyelmet a Szegedi Vadasparkban tegnap megnyílt, a British Council szervezte ÉszakDélKeletNyugat című fotókiállítás. Ezt egy év alatt hatvan ország száz városában tekinthetik meg a környezetükért felelősséget érzők – Magyarországon Szegeden látható elsőként.

A bemutató minden kontinensről hoz szemléletes példákat környezetszennyezésre, és védekezési lehetőségekkel is megismerteti a látogatókat. TegnapKissné Gera Ágnes, a szegedi Arany János-iskola igazgatója biológia-, Pádár Tímea angol nyelvi bemutatóórát tartott. Szentgyörgyi Klárától, a magyarországi British Council projektvezetőjétől megtudtuk: a kiállítás folyamatosan várja a régió iskoláit. A British Council a bemutatóhoz kapcsolódva rajz-, fotó-, s irodalmi pályázatot hirdet – és a nyertes művekből antológia születik.

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Delmagyar.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Vízválasztó tiszai halfesztivál

A Tisza mindkét oldalán rotyogott a bográcsokban a halászlé a hét végén kilencedik alkalommal… Tovább olvasom