Délmagyar logó

2018. 05. 25. péntek - Orbán 17°C | 27°C Még több cikk.

Kidobták Tigrist az ablakon

Szeged- Kétségbeesetten keresi Tigrist egy olasz joghallgató a szegedi Fekete Sas utcában. Gioacchino Montesi nem akart fotón szerepelni, de elmondta, még gyerekkorában kapta a plüssállatot szüleitől Olaszországban.
– Nem mindig könnyű az otthontól messze élni. Amikor honvágyam van, megölelem a plüsstigrist, és egy kicsit úgy érzem, mintha megint otthon lennék – mondta.

Ennek a kis otthoni komfortnak szakadt vége hirtelen, amikor egy féktelen buliban valaki kihajította Tigrist az ablakon. Az olasz fiatalember ezt sajnos csak másnap vette észre. Akkor már hiába rohant le azonnal az utcára, sehol sem találta kedvenc gyerekkori játékát.

– Nagyon szomorú lettem. Hiába kérdeztem végig mindenkit az épületben, senki sem látta – mesélte.
A fiatalember kiragasztott egy angolul írt a felhívást a Fekete Sas utca 25. elé, amiben azt kéri, a megtaláló adja vissza Tigrist. A falragaszon egy olasz telefonszám szerepel, ezen várja a hívást vagy az üzenetet. Reméljük, a megtaláló tud angolul.

– Számomra Tigris több mint egy játék, az otthonom egy részét veszítettem el vele – mondta Gioacchino.

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Delmagyar.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Többen halnak meg kórházi fertőzésben, mint balesetben

Többen halnak meg kórházi fertőzésben, mint balesetben
A Szegedről indult 1001 orvos hálapénz nélkül csoport arra hívta fel a figyelmet: többen halnak meg hazánkban kórházi fertőzésekben, mint autóbalesetben. Tovább olvasom