Délmagyar logó

2018. 06. 18. hétfő - Arnold, Levente 18°C | 26°C Még több cikk.

Kigyulladt egy társasház pincetárolója a Római körúton

Vasárnap délelőtt kigyulladt egy társasház pincetárolója a Római körút 26. szám alatt. A tüzet kettes riasztási fokozatban kezelték a szegedi, vásárhelyi és makói tűzoltók.

Ismeretlen okokból kigyulladt a Római krt. 26. alatti téglablokkos társasház pincetárolójának egyik rekesze. A mindössze 3-4 négyzetméteres helyiségben pillanatok alatt hatalmas tűz keletkezett, a lángok az ablakokon csaptak ki, a fűst elárasztotta az egész lépcsőházat.

A tüzet kettes kiemelet riasztási fokozatban kezelték a szegedi tűzoltók, akikhez Vásárhelyről és Makóról érkezett segítség. 10 óra 10 perce megfékezték a lángokat, a lakókat az udvarra és az utcára vezették, amíg átvizsgálták a házat. Várhatóan perceken belül visszatérhetnek az emberek a lakásokba - tudatta a delmagyar-hu-val Tátrai János, a Csongrád Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság sajtóreferense.

Tátrai hozzátette, normál állapotban a szegedi tűzoltóság kezeli az esetet, viszont a helyi tűzoltók ismét avartüzet oltottak, emiatt kellett a vidéki kollégákat riasztani. A sajtóreferens ezért külön kéri az embereket, tartsák be a tűzgyújtási tilalmat, hiszen a legtöbb (avar)tűz okozója az emberi gondatlanság.

Olvasóink írták

 • 4. kisvirág70 2012. március 25. 14:33
  „Nem tudták a tűzoltók sem megmondani. Csak ez az egy pince égett ki, két esélyes...vagy bedobott valaki egy csikket, vagy elektromos szikra. Talán később kiderül.”
 • 3. kakoszeged 2012. március 25. 14:05
  „kisvirág! Mitől gyulladt ki? Sajnálom...”
 • 2. kisvirág70 2012. március 25. 12:09
  „Római körút....a pincénk :(”
 • 1. Zsoltee0716 2012. március 25. 11:45
  „No akkor Római krt vagy Rókusi krt?”

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Delmagyar.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

˝Rossz kocsi nincs, csak hanyag gazda˝

Tömegek vártak szombaton a Nemzeti Közlekedési Hatóság nyílt napján, ahol a műszakiak ingyen átvizsgálták autójukat. Tovább olvasom