Délmagyar logó

2018. 08. 16. csütörtök - Ábrahám 20°C | 29°C Még több cikk.

Kirabolt egy férfit Szegeden, keresi a rendőrség

Kirabolt egy férfit Szegeden, keresi a rendőrség
A szegedi nyomozók elfogatóparancs alapján keresik a helybéli Kovács Istvánt, aki társával kirabolt egy férfit a városban.

A Szegedi Rendőrkapitányság 06010/8641/2016. bűnügyi számon, rablás bűntettének megalapozott gyanúja miatt indított eljárást két helybéli férfival szemben.

A gyanú szerint a feltételezett elkövetők december 4-én délután, az egyik Dorozsmai úti bolt előtt szólították le a sértettet, akit elcsaltak, majd értékeinek átadására szólították fel, és a férfit fellökték. Amíg a földön fekvő áldozattal az egyik gyanúsított dulakodott, a másik terhelt a sértett zsebében lévő pénzt és mobiltelefont elvette. Végül a rablók távoztak a helyszínről.

A szegedi nyomozók a bejelentést követő egy órán belül azonosították a feltételezett elkövetőket, ellenük rablás bűntettének megalapozott gyanúja miatt indult eljárás. Egyikőjüket, a 23 éves K. Benjámint az egyenruhások az otthonában elfogták, őrizetbe vették és kezdeményezték előzetes letartóztatását.  

Kovács Istvánt rablás miatt keresi a rendőrség. Fotó: police.hu

Társa, a 32 éves Kovács István ellen elfogatóparancsot adott ki a rendőrség. A férfi 170 cm magas, átlagos testalkatú, barna bőrű, rövid, sötét haja és barna szeme van. A gyanúsított bal felkarján, jobb és bal kézfején szürke színű, nonfiguratív tetoválás látható - írta a police.hu.

A rendőrség kéri, hogy aki a képen látható férfi tartózkodási helyével kapcsolatban információval rendelkezik, jelentkezzen a Szegedi Rendőrkapitányságon (6721 Szeged, Párizsi krt. 16-22). A névtelenség megőrzése mellett telefonon bejelentés tehető a Csongrád Megyei Rendőr-főkapitányság Tevékenység-irányítási Központjában a 06-62-562-400-as hívószámon vagy az ingyenesen hívható 06-80-555-111-es „Telefontanú" zöld számán, illetve a 107 vagy a 112 központi segélyhívó telefonszámok valamelyikén.

hirdetés

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Honlapja a legkisebb falunak is van - kérdés, frissítik-e

Honlapja a legkisebb falunak is van - kérdés, frissítik-e
Még a legkisebb településeknek is van saját honlapjuk, amelyről elvileg a legfrissebb helyi hírekről is lehet informálódni. Tovább olvasom