Délmagyar logó

2018. 05. 27. vasárnap - Hella 16°C | 28°C Még több cikk.

Kis pártok: kampány előtt cédulagyűjtés

Csongrád Megye - Balogh Tibor főiskolai tanárt indítja a polgármesteri címért a Zöld Baloldal. Jelöltjüket támogatja a Szociáldemokrata Párt és a Független Kisgazdapárt is. A MIÉP polgármestert nem jelöl, de képviselőket Szegeden és Hódmezővásárhelyen igen.
A Zöld Baloldal polgármesterjelöltet állít, a MIÉP próbál minél több szegedi egyéni körzetben képviselőjelöltet indítani. Az MDF-ből senkit nem értünk el, így nem tudjuk, hogy a demokrata fórumnak mi a terve az önkormányzati választásra.

A képviselőjelöltek bemutatásával egyelőre sem a Zöld Baloldal, sem a MIÉP nem bajlódik, a kopogtatócédulákat szeretnék előbb összegyűjteni. Csak akkor kezdenek kampányolni, ha sikerül.

A Zöld Baloldal polgármesterjelöltje Balogh Tibor főiskolai tanár (SZTE Pedagógusképző Kar, Alkalmazott Pedagógia és Pszichológia Tanszék). Őt támogatja a Szociáldemokrata Párt és a Független Kisgazdapárt is.
– Köztiszteletben álló, magas műveltségű ember, akadémiai doktor – válaszolta Beck Gábor, a Zöld Baloldal szegedi elnöke a kérdésre, miért Balogh Tibort választották. A jelölt és a párt programját szórólapról ismerhetik meg a választók. Ebben szerepel például, hogy „elengedhetetlen Szeged megtisztítása az éjszaka randalírozó, fékevesztett hordáktól", valamint szeretnék megemelni a képviselői alapot, hogy a körzetekben szükséges felújítások helyben és gyorsan történhessenek.

– Ahol tudunk, indulunk, de mind a 20 szegedi körzetben valószínűleg nem – mondta Kovács László, aki a MIÉP és a Fidesz–KDNP közös önkormányzatiképviselő-jelöltje Hódmezővásárhelyen a 3-as választókerületben. Polgármesterjelöltet a MIÉP Csongrád megyében sehol sem állít. Képviselőjelölteket viszont a két megyei jogú városban indít.

Olvasóink írták

  • 2. magyarock1 2010. augusztus 23. 15:33
    „A komcsik már megint nevet váltanak, nem vállalják az elmúlt 8 évet.Csak a hülye hisz nekik...”
  • 1. deszkás 2010. augusztus 23. 14:08
    „Más a kopogtatócédula és más a SZAVAZÁS!”

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Delmagyar.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Erdei iskola Királyszéken

Zsombó - Erdei iskolát tervez létrehozni a zsombói önkormányzat a külsejében nemrégiben felújított… Tovább olvasom