Délmagyar logó

2016. 12. 08. csütörtök - Mária -5°C | 3°C

Kiskunhalasi cég a kivitelező

Meghívásos pályázaton egy kiskunhalasi céget, a Merkbau Kft.-t hirdette ki győztesnek a bizottság. Az építkezés szeptemberben indul.
Öt potenciális kivitelező pályázott a Mars tér átépítésére, közülük a bizottság – amelyben a tulajdonos önkormányzatot Nagy Sándor alpolgármester képviselte – egyhangúlag a kiskunhalasi Merkbau Kft. anyagát találta a legjobbnak. Pusztai Lajos, a Mars teret működtető Szegedi Vásár és Piac Kft. ügyvezető igazgatója szerint az ő pályázatuk bírt a legjobb műszaki tartalommal.

A sok vitát kiváltott Mars téri rekonstrukció szeptemberben el is kezdődhet, mivel a bontási és építési határozat jogerőre emelkedését már fellebbezés sem akadályozza. Mint ahogy azt lapunkban megírtuk, egy szomszédos lakó fellebbezése késleltette eddig a munkálatokat, de az illető a napokban visszavonta beadványát. Az építési határozat jogerőre emelkedése tehát immáron napok kérdése. Az első két kiscsarnok – amelyeket a Gábor Dénes szakközépiskola elé terveztek – december végéig készül el.
Kövessen minket, kommentelje híreinket a Delmagyar.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Szigorúan ellenőrzött adatok

Harminc családnak biztosít pályázat útján bérlakást a szegedi önkormányzat. A bérlőket szigorúan… Tovább olvasom