Délmagyar logó

2017. 08. 18. péntek - Ilona 18°C | 32°C Még több cikk.

Kismamaruhák és vízszűrős porszívó - hűségkártyánkkal

Szeged - Kismamaruhát és praktikus, modern háztartási eszközöket vehet tíz százalékkal olcsóbban az az olvasónk, aki részt vesz lapunk hűségkártya-programjában, és rendelkezik a kedvezményre jogosító kártyával.
– Nálunk mindenki megtalálja a saját stílusának és egyéniségének megfelelő kismamaruhát: a sportostól az elegáns öltözékekig mindennel szolgálni tudunk. Előfordult, hogy extravagáns menyasszonyi ruhát vittek tőlünk. A Délmagyarország hűségkártyájával rendelkező vásárlónak minden ruhadarabból jár tíz százalék kedvezmény – mutatta be üzletüket Dávid László, a szegedi Poci Módi Kismamaruhatár üzletvezetője. Azt is megtudtuk, az Oskola utcai üzletben külön odafigyelnek arra, hogy a kismamák egyedi kiszolgálásban részesüljenek, hiszen a nők az áldott állapotban különösen érzékenyek, fontos, hogyan foglalkoznak velük. A kismamaruhák mellett kiegészítőket, például kabátkaszerű pelerineket, fehérneműt, gyógyászati eszközöket is árulnak. Más terméket azonban direkt mellőznek üzletükben.

A Kálvária sugárúti TV Productsnál is kapunk kedvezményt. Fotó: Frank Yvette
A Kálvária sugárúti TV Productsnál is kapunk kedvezményt.
Fotó: Frank Yvette

– Mi TV-Shop jellegű termékeket árulunk. Klasszikusan csomagküldő cég vagyunk, ettől függetlenül a Kálvária sugárúton, egy berendezett üzletben kiállítottuk a több mint 300 termékünket. Itt mindenki kipróbálhatja a hétköznapi használatra alkalmas praktikus, mégis extrém eszközöket – magyarázta Radnóti Henrik, a TV Products kereskedelmi vezetője. Elárulta: egy különleges kedvezménnyel próbálják odacsalogatni a hűségkártyás olvasókat: – Minden hónapban egy hétig 50 százalékos akciót adunk egy-egy kiemelt termékünkre. A héten például a vízszűrős porszívót és a négyfejes, gömbcsuklóval elektronikusan mozgatható seprűt adjuk fél áron a hűségkártyával rendelkező vevőknek – mondta a vezető.

Hűségkártyánkkal tíz százalékkal olcsóbbak a ruhák a poci módiban. Fotó: Frank Yvette
Hűségkártyánkkal tíz százalékkal olcsóbbak a ruhák a poci módiban.
Fotó: Frank Yvette

Kinek jár a hűségkártya?

Mindenkinek, aki legalább hat hónapja előfizetője (magánszemélyként) a Délmagyarországnak vagy a Délvilágnak, de megkaphatják a kártyát azok is, akik legalább hat hónapra előre teljesítik az előfizetési díjat. A névre szóló hűségkártyát kézbesítőjük viszi házhoz. Ha valaki nem kapta meg a kártyát, kérjük jelezze, küldjük; ha megkapta de elvesztette, vagy megsérült, azt is évente egyszer ingyenesen pótoljuk. A kedvezményt nyújtó üzletek, szolgáltatók aktuális listája, illetve ajánlata (az olvasók kérésére most már településenkénti bontásban is) megtalálható a lapunk mellékleteként minden hónap utolsó keddjén megjelenő ingyenes Hűségmagazinunkban és internetes oldalunkon, a www.delmagyar.hu címen. A névre szóló, kedvezményre jogosító hűségkártyát vásárlás előtt, illetve fizetéskor kell felmutatni; az üzlet kérheti, hogy a kártyatulajdonos igazolja személyazonosságát.

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Delmagyar.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Baktóban képezik ki a rendőrkutyákat

Szeged - Az emberi szagérzékenység ezerszeresével rendelkező kutyák hetek elteltével is megérzik egy elszívott füves cigi hamutálban hagyott pernyéjét. Tovább olvasom