Délmagyar logó

2018. 04. 25. szerda - Márk 12°C | 25°C Még több cikk.

Kisorsoltuk a cd-t és a belépőket a Dumaszínházra!

Szeged – Villámgyorsan kellett játszani: ugyanis Szentpéteri Csilla CD-t és belépőket lehetett nyerni a Dumaszínház szegedi előadásaira. Itt vannak a nyertesek! Köztük van?
Arról voltunk kíváncsiak, mi volt Szentpéteri Csilla első albumának a címe, illetve azt is kérdeztük, milyen díjat nyert Beliczai Balázs a 2006-os Humorfesztiválon, valamint, hogy melyik kerület polgármesterjelöltjeként indult a 2010 önkormányzati választásokon Mogács Dániel, a Magyar Kétfarkú Kutya Párt jelöltjeként. A helyes válaszok: az album címe üZENEt, Beliczai a Magyar Televzíó különdíját kapta, Mogács pedig a VII. kerületen volt polgármesterjelölt.

Nagyon sokan játszottak velünk, közülük az alábbiak nyertek.

Szentpéteri Csilla dedikált cd-jét Váradi György nyerte.

A Dumaszínház hétfői előadására az alábbi szerencsések nyertek páros belépőket:
Angeli Tímea,
Bobvos Pálné
és
Dudás Lajos.

A Dumaszínház keddi előadására az alábbi szerencsések nyertek páros belépőket:
Halász Imola,
Sóti Lilla
és
Szabó Levente.

Gratulálunk nekik!

Korábban írtuk

Nyári kavalkád indul a szegedi városháza udvarán.

Előbb szombaton este fél kilenckor Szentpéteri Csilla lép föl zenekarával, majd hétfőn és kedden a Dumaszínház művészei vendégeskednek a Széchenyi téren.

Magyarország legnépszerűbb zongoristája, akit a nagyvilágban „Hungaricum"-nak is neveznek, 2000-ben felépítette saját, mással össze nem téveszthető zenei stílusát és Zongorabolygóját. Mottója, a „zongorázni másképp is lehet" nemzetközi hírnevet, elismerést szerzett neki. Klasszikus szerzők dallamait írja tovább, fűszerezi meg frappáns zenei gondolataival, megfűszerezve azokat a jazz, a rock, a latin és a világzene stílusjegyeivel. Hamisítatlan mediterrán ritmusok, vérpezsdítő zongora-gitár párbajok, párizsi éjszakákat megidéző harmonikaszó, mosolyt fakasztó történetek zeneszerzőkről, zenésztársakról, életről, utazásokról, ahogyan azt már Csillától megszokhattuk.Repertoáron Paganini, Rossini, Bizet, Liszt, Brahms, Piazzolla, Delibes, Monti, Mozart művei és Szentpéteri Csilla saját szerzeményei.Igazi örömzene, széles érzelmi skála, temperamentum, könnyed, szórakoztató nyár esti zenei utazás kitűnő zenésztársakkal mindazoknak, akik szeretik a friss, felüdítő hangokat, a páratlan zenei élményt, s a felhőtlen kikapcsolódást.

Szentpéteri Csilla Trió: Paganini Salsa


Közreműködnek: Kormos János – gitárok, Weszely Ernő – harmonika, Czibere József – percussion, Szendőfi Balázs – basszusgitár.

Hétfőn és kedden pedig a Dumaszínház nevettetői lépnek föl a városházi deszkákon.

Beliczai Balázs
Beliczai Balázs
Július 11-én Beliczai Balázs és Szupkay Viktor szórakoztatja a közönséget.

Beliczai Balázs Magyarország egyik piacvezető stand-up komikusa. Saját bevallása szerint több mint 55 híres ember hangján tud köhögni, Orbántól Gyurcsányon és Hilleren át Mikoláig rengeteg politikust tud utánozni. 2006-ban indult a humorfesztiválon, nem sokkal később már a Showder klub színpadán láthattuk őt viszont. Jelenleg is a Dumaszínház egyik legsikeresebb fellépője.
Beliczai Balázs a Showder Klubban


Szupkay Viktor
Szupkay Viktor
Szupkay Viktor a Maciarc. Közel egy mázsa délpesti humor. Rezzenéstelen arccal fejti meg a saját és a te életed is. Huszonkét év után kilépett a multi világból, de céges rendezvényeken mai napig szívesen veszi a szájára a PR, HR osztály képviselőit. Három gyermekes családapa, a női nem nagy kedvelője. A női igené, még nagyobb! Kapcsolatba hozták már Angelina Jolie-val, aki elismerően nyilatkozott róla, amíg nem találkoztak. Megrögzött gyorsivó, a száraz magyar borok és pezsgők szakértője. Poénjai néha gondolkodási időt igényelnek, ezért desszert és néhány korty ital elfogyasztása után javasoljuk. Ilyenkor figyeljük az arcát, az is elég vicces!

Szupkay Viktor a Showder Klubban

Felméri Péter
Felméri Péter
Július 12-én pedig két másik nagyágyú, Felméri Péter és Mogács Dániel látogat Szegedre.

Felméri saját magáról ezt mondja: „Amikor megszülettem még nagyon fiatal voltam, de most már ez egyre kevésbé érvényes. Ha minden gyereknek az az álma, hogy mozdonyvezető meg tűzoltó legyen, akkor lehet, hogy sohase voltam gyerek. Az óvodát az óvodában végeztem el, míg az iskolát az iskolában. Szerettem a matekot, de mikor rájöttem, hogy ebben a kategóriában nem osztanak Nobel-díjat, feladtam törekvéseimet. Az egyetemen informatikusnak tanultam, de senki se várja el tőlem, hogy megjavítsam a Windowst."

Felméri Péter a Showder Klubban

Mogács Dániel
Mogács Dániel
Mogács pedig így látja saját magát: „Az élet nem habostorta. Én sokáig azt hittem, hogy ez csak egy mondás, de miután megláttam E.T.-t rájöttem, hogy van benne valami (nem az E.T.-ben). 1977-ben, születtem, rögtön utána lehúztam pár évet csecsemőként. Tehetséges színész vagyok, erről papírom is van, de mivel nem ismer senki, leginkább a családnak játszom. Ha valaki azt kérdezné, hogy van-e érettségim, emelt fővel mondanám, hogy van, bár a mai napig nem értem, hogy szereztem meg. Az orvosok szerint így a harmincas éveimben nem valószínű, hogy a 170 centiméteres testmagasságom pozitív irányba változni fog. Sokáig a Mindentudás Egyetemének hallgatója voltam. Most már mindent tudok és tudásomat nem átallom átadni azoknak, akik meghallgatnak."

Mogács Dániel a Showder Klubban

Olvasóink írták

 • 4. zoltanszabo 2011. július 11. 10:11
  „Nem csak szép ez a lány--de nagyon tehetséges is !
  Makói , itt járt suliba a Bartókba , ismerem kicsi kora óta . Sok sikert kívánok neki !!!!”
 • 3. kakoszeged 2011. július 11. 08:14
  „Én sem :( ez is!”
 • 2. Mogyoró 2011. július 11. 05:05
  „Már megint nem Én nyertem, ez csalás!!!!”
 • 1. Zsoltee0716 2011. július 06. 17:25
  „Kicsit sok az a Belépő: elővételben: 2.200 Ft, a rendezvény napján: 2.700 Ft
  A dumaszínházra. egy 1000ft-ot még talán kifizetek, de ennyit.l”

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Delmagyar.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Lábon álló gabona gyulladt ki Kübekháza térségében - fotókkal

Mintegy negyven hektáron ég a lábon álló gabona a Csongrád megyei Kübekháza és Szőreg között. Tovább olvasom