Délmagyar logó

2017. 07. 23. vasárnap - Lenke 22°C | 35°C Még több cikk.

KLIK-vélemény: 180 fokos fordulat két hónap alatt

Szeged - A második pályázati körben már támogatta és kinevezte a Gábor Dénes kollégium igazgatójának Nyemcsok Andrást, valamint az Ady-kollégium vezetőjének Surányi Andrást a KLIK szegedi tankerületi igazgatója, Plesovszkiné Ujfaluczki Judit.
A történet érdekessége, hogy januárban az első körben a Gábor Dénes kollégiumban csak a jelenlegi igazgatóhelyettes, Nyemcsok András pályázott, aki elnyerte ugyan a kollégiumi közösségek támogatását, a KLIK-igazgató mégsem nevezte ki, hanem új pályázatot írt ki. Az Ady-kollégiumban három belsős pályázott, és Surányi Andrást támogatták meggyőző többséggel a kollégiumi testületek, de őt sem nevezte ki januárban Plesovszkiné, hanem új pályázatot írt ki.

A második körben a Gábor Dénesben ismét csak Nyemcsok András, az Ady-kollégiumban pedig csak Surányi András pályázott, akik most is élvezték a kollégiumi testületek támogatását. Plesovszkiné februárban kinevezte az igazgatókat, akik március elsejével foglalták el a direktori széket.

Szerettük volna megérteni, miért hozott két hónapon belül két ellentétes döntést Plesovszkiné Ujfaluczki Judit. Ezért megkérdeztük a KLIK szegedi tankerületi igazgatójától, mi változott az első pályázati körhöz képest, miért döntött most mégis úgy, hogy támogatja Nyemcsok Andrást és Surányi Andrást, de lapzártánkig nem kaptunk választ.

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Delmagyar.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Rükvercbe kapcsolt az állam: egyre kevesebb támogatást kap Szeged tömegközlekedése

Rükvercbe kapcsolt az állam: egyre kevesebb támogatást kap Szeged tömegközlekedése
A város két dolgot tehet: tovább emeli a már így is magas jegy- és bérletárakat, vagy mélyebbre nyúl a zsebében. Tovább olvasom