Délmagyar logó

2017. 11. 22. szerda - Cecília 5°C | 13°C Még több cikk.

Koncertek, falunapok, fesztiválok: irány a megye!

Csongrád megye – Ismét kirándulni, kimozdulni a megyébe: falunapok, fesztiválok várják az érdeklődőket.
A napsütéssel persze vigyázni kell.

Pénteken Szegeden a Széchenyi téren a Liszt-emlékév alkalmából lesz zenés forgatag. A Sárgán este héttől a PRT nyomja a műsort.

Makón a Makói csárdás veszi kezdetét, a 30 éves Maros táncegyüttes tart jubileumi programsorozatot. Kezdetét veszi a kétnapos Kisteleki Nyári Fesztivál is, este héttől utcabál lesz a kisvárosban. A székkutasi sporttelepen pedig a Mezi fesztivál programjai indulnak el.

Szombaton Kisteleken Tolvai Renáta lesz a sztárvendég. Befejeződik a Makói csárdás.

Szegeden a Várjátékokon ezen a hétvégén az Egri Pinceszínház vendégeskedik. A SZVSE-sporttelepen vasutas juliálist rendez a MÁV. Az Indiai Kulturális Központban India-napot tartanak. Este kilenctől Újszegeden újra Szegedixie lesz Molnár Gyuláék vezetésével.

Szegedixie 2011 - reklámfilmA városháza udvarán pedig Szentpéteri Csilla és zenekara is koncertezikha velünk játszik, megnyerheti a zongoraművész dedikált cd-jét. A Horthy Csónakházon pedig nemzeti rockest lesz.

Csongrádon vőfélytalálkozóra várnak mindenkit. Székkutason folytatódik a Mezi fesztivál, Csanyteleken huszonegyedszer rendezik meg a falunapokat, este házibuli lesz Attilával, majd utcabál Gyuszkóval.

Bordányban az 1001-ben a Hip Hop Boyz haknizik.

Hip Hop Boyz - Megbántottak


Szentesen elindul a a kétnapos Kurca Regatta.

Vasárnap véget ér a székkutasi három napos rendezvénysorozat, befejeződik a csanyi falunap is: ott délután Sinka Zsolt erőrekorder Guinness-rekordkísérletet mutat be délután. Véget ér Szentes folyójának meghódítása is. Szegeden este fél nyolctól a dómban Gregor József emlékkoncert lesz.

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Delmagyar.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Hőségriadó! Hűsöljön velünk a monitor előtt!

Akkora hőség lesz egész hétvégén, hogy semmi mást nem érdemes csinálni csak egy hűs szobában minket olvasni. Tegyen ön is így, és napozzon a Holddal! Tovább olvasom